Alexander Engkjær - HHX Markedsføring

Mød Alexander Engkjær, der går i 1.g og læser markedsføring på Nørre Voldgade. Alexander bruger meget tid på sin YouTube-kanal i fritiden, han vil meget gerne blive bedre til at markedsføre denne gennem sin uddannelse på markedsføringslinjen.

Alexander Engkjær 3.jpg (1)

Hvad fik dig til at tage en HHX hos Niels Brock?
Jeg valgte hhx på Niels Brock, da jeg interesserer mig rigtig meget for markedsføring. Derfor var det oplagt at tage markedsføringslinjen på Niels Brock. Niels Brock har et højere gennemsnit end andre handelsgymnasier i København. Det er også en af grundene til, at jeg valgte Niels Brock, da det virkede som et mere seriøst gymnasium, og det har jeg også fået bekræftet, bare ved at gå her under grundforløbet. Niels Brock er også bare et kendt gymnasium, der lyder mega cool.

Hvad er godt og anderledes ved at tage en HHX fra Niels Brock?
Der er et højere snit i forhold til andre handelsgymnasier i København, så det er mere seriøst end, hvad du kan finde på andre gymnasier. Niels Brock har mange linjer, så der vil 100% være noget, du ville finde interessant. Jeg handler f.eks. rigtig meget med sko og tøj i min fritid, og har en YouTube/Instagram med forholdsvis mange følgere, som jeg i min fritid markedsfører. Derfor var det oplagt for mig at vælge markedsføringslinjen.

Hvad skal du bruge uddannelsen til?
Jeg skal bruge min uddannelse på Niels Brock til at læse videre og komme ind på CBS efter 3.g. Jeg skal desuden bruge den viden, jeg får på Niels Brock til at blive bedre til at markedsføre min YouTube/Instagram.

Alexander Engkjær 2.jpg

Hvis du skulle få andre til at starte på HHX hos Niels Brock, hvad ville du så fortælle dem?
Der vil 100% være en linje til dig, som du kan lide. Der er super gode fester! Gode lærere, elever og introture. Læringen du får er super god, og man lærer rigtig meget. Men, hvis du er kommet for bare at slacke, så burde du nok finde noget andet.


Beskriv kort nogle af de sociale aktiviteter, der er på Niels Brock.
Når du starter på Niels Brock er der en masse sociale aktiviteter i starten for at ryste klassen sammen. Første uge du starter er der en masse fester, det er jo altid lækkert. Så er der introturen i 3 uger, hvor du er sammen med alle 1.g'ere i 2 dage, hvor du laver en masse lege og rystes sammen socialt, SUPER FEDT!

Alexander Engkjær 1.jpg

Beskriv kort, hvad der er godt/anderledes ved en typisk undervisningsdag på Niels Brock.
Handelsskole er meget anderledes i forhold til folkeskolen. Du får en masse god viden fra læreren. Men, hvis du ikke tager noter, og laver de lektier du får, så bliver det svært at hænge i og følge med i undervisningen. Da jeg startede, havde jeg faktisk troet, at vi ville få mange flere lektier for. Men det er faktisk slet ikke så slemt, som jeg troede. Markedsføringslinjen som jeg går på ligger lige ved Nørreport station. Så man er tæt på alt, det er super rart, og det er let med transport til og fra skole.

Kan du fremhæve et eksempel på en specielt god undervisnings/social situation på Niels Brock, der gør, at du er særligt glad for at gå her?
Introturen var noget, som jeg synes har været en af de bedste oplevelser her på Niels Brock. Det var her min klasse virkelig blev rystet sammen. Introfesten var også rigtig god, på Nørre Voldgade var det 1, 2 og 3.g’erne, der festede sammen, så det var mega fedt!