Åbent Hus på Niels Brock

Niels Brock er Danmarks internationale og innovative handelsskole. Fælles for vores gymnasie- og erhvervsuddannelser er, at de gør dig bedre i stand til at handle på dine drømme og ambitioner. Klik herunder for at se hvornår vi holder Åbent Hus i januar og bliv klogere på ungdomsuddannelserne ved at læse vores elevhistorier fra alle studieretningerne.

DIG_tre_unge_sidder_indgang.jpg

Skal du i gymnasiet og overvejer du en HHX på Niels Brock? Vi er Københavns største handelsgymnasieskole med fem handelsgymnasier og 14 studieretninger. Og de ligger alle centralt i København. Kom på besøgsdag eller til åbent hus i januar og få et indtryk af hvordan det er at gå her.

DI_indgang_business_piger_kigger.jpg

Er du mere interesseret i at kombinere teori med erhvervserfaring? Niels Brocks elever fra kombinationsuddannelserne EUX og EUD er populære i erhvervslivet og vi er de eneste som tilbyder EUX Business Iværksætter. Vi åbner dørene for et helt nyt EUX-gymnasium med plads til 12 klasser til sommer. Kom til åbent hus eller besøgsdage på Nørre Voldgade 34 i januar og februar og få et indtryk af hvordan det er at gå her.