Bestyrelsesuddannelsen

Drømmer du om en karriere som bestyrelsesmedlem eller har du brug for nye perspektiver på dit bestyrelsesarbejde?

På Niels Brock udbyder vi en bestyrelsesuddannelse som henvender sig til ambitiøse og karrieremindede professionelle, som ønsker en bestyrelsesuddannelse. Vi sætter baren højt og stiller store krav til både underviserne og til deltagerne. Vi sætter fokus på fremtiden og de krav bestyrelser vil blive stillet over for fremadrettet. Med den enkeltes talent i centrum ønsker vi at skabe dygtige ledere og det er en af årsagerne til, at Niels Brock gennem mange år har været, og fortsat er en af erhvervslivet fortrukne samarbejdspartnere.

Nielsbrock 045 (1)

Dette uddannelsesforløb henvender sig både til professionelle, der allerede sidder i en eller flere bestyrelser, og til dig der har ambitioner om det. På Niels Brocks bestyrelsesuddannelse får du værktøjskassen der sætter dig i stand til at indgå aktivt i bestyrelsesarbejdet med udgangspunkt i dine unikke kompetencer. Som bestyrelsesmedlem påtager du dig et stort ansvar.

Nielsbrock 018 (1)

Kom til gratis webinar

Niels Brock Executive afholder løbende et infowebinar om bestyrelsesuddannelsen. Under webinaret vil vi fokusere på, hvad uddannelsen kan gøre for dig, de faglige aspekter og på vores undervisere. Webinaret bliver afholdt af Charlotte Forsberg fra Niels Brock Executive. Det varer ca. 45 minutter, og der er tid til spørgsmål under og efter webinaret.

Kontakt

Program Manager
Julie Keldsbo Rasvig Program Manager

Du er også velkommen til at booke et møde med mig i min kalender her

Telefon: + 45 23 21 46 86 E-mail: jkr@brock.dk