Lederakademiet

På lederakademiet tilbyder vi praksis- og jordnære kurser inden for ledelse. Akademiets lederkurser er 100% online og giver dermed fuld fleksibilitet i en travl hverdag. Der er en-til-en undervisning, samtidig med at man også studerer i teams og får udbytte af sparringen og feedback fra de andre.

De 7 online lederkurser

Den fulde lederuddannelse består af 7 online lederkurser af hver 10 ugers varighed, men du kan sagtens plukke enkelte kurser ud.
Herunder kan du læse mere om de 7 kurser:

Mig som leder - det personlige lederskab
På lederkurset Mig som leder er der fokus på din ledelsesrolle. Du får konkrete værktøjer til din daglige ledelse.

Ledelseskommunikation - kommunikation i hverdagen
Kommunikation er en væsentlig del af ledelsesopgaven, og som leder er kommunikation et meget vigtigt værktøj i din dagligdag.

Distanceledelse - ledelse på tværs af grænser
Den høje grad af digitalisering i vores samfund har skabt nye arbejdsformer og for mange ledere, befinder deres medarbejdere indimellem eller hele tiden på forskellige destinationer rent fysisk.

Etik - ledelse med hjertet
Vi arbejder på dette kursus med bæredygtighed i bred forstand og kommer omkring en række emner om bæredygtighed og herunder begrebet CSR (Corporate Social Responsibility).

Strategisk ledelse - helikopterfører
Som leder er det vigtigt at have overblik. Det betyder, at du indimellem må op i helikopteren og se det hele lidt ovenfra og væk fra de daglige ledelsesopgaver.

Forretningsforståelse - Business Model Canvas
På dette kursus ser vi på virksomhedens forretningsmodel, som beskriver hvordan din organisation skaber, leverer og fastholder værdi.

Nye fagre verden - digitale udfordringer
På dette kursus ser vi på den mangfoldighed af Sociale Medier og digitale løsninger, der findes omkring os.

Fordelene ved Lederakademiet

Lederakademiet gør det muligt at tage en fuld lederuddannelse ved siden af et krævende fuldtidsjob. Alt foregår online og med fokus på fleksibilitet og mulighed for at tage uddannelsen i eget tempo. De enkelte kurser kan stå alene, og lederakademiet kan således også bruges til at tage blot et enkelt lederkursus.

  • 100% online lederkurser med fuld fleksibilitet
  • Underviser er tilgængelig dag- og aftentimer
  • Et webinar/onlinemøde hver uge (på 2 tidspunkter), hvor der er mulighed for dialog (Optages også)
  • Mulighed for gruppearbejde
  • Personlig feedback på alle opgaver fra underviseren
  • Lær på farten - Videoer og andet materiale fra kurserne er tilgængeligt med Smartphone

Praktisk information

Det er muligt for virksomheder at have rene virksomhedshold, hvor virksomhederne kan vælge et af de udbudte kurser eller få skræddersyet kursusforløb til deres behov.

Lederuddannelsen på lederakademiet er for dig, der har interesse i ledelse. Du er leder i en organisation og ønsker at udvikle dig og få konkrete ledelsesværktøjer eller du ønsker at blive leder og få værktøjerne til det.

Det er vigtigt, du har kendskab til erhvervslivet – privat som offentligt – og derfor har vi et krav om, at du har minimum 2 års erhvervserfaring for at få adgang til kurserne. Vi kræver ingen formel uddannelse.

Alle kurserne har en varighed på 10 uger og afsluttes med en mundtlig eksamen. Niveauet svarer til avanceret akademiniveau.

Kurserne er 100% online og vi arbejder ud fra en fælles læringsplatform, hvor du tilgår alt læringsmaterialet via din PC eller din Smartphone. For at tilgodese forskellige måder at lære på, har vi forskellige materialer. Vi har lærebogen, videogennemgang af alle kapitler og emner, diverse video fra fagpersoner inden for de enkelte kurser, PDF, læringselementer samt test-dig-selv quiz. Derudover har vi hver uge online møder med gennemgang af teori og faglige debatter. Du arbejder både individuelt og i grupper. Hver uge er der afleveringer som skifter mellem skriftlige afleveringer og fremlæggelser.

Du har tæt kontakt med din underviser, og der er mulighed for hjælp alle ugens dage.

Vores læringsrum er fortrolige, og det er vigtigt, vi sørger for at bevare trygheden i rummet for at få det optimale ud af kurserne. Vi fordeler kursisterne på hold, så der ikke er deltagere fra konkurrerende virksomheder.

Kontakt

GitteAhlfeldt.jpg
Gitte Ahlfeldt Studiesekretær

Telefon: 33 41 95 19 E-mail: gah@brock.dk