Projektstyring i praksis

I valgfaget Projektstyring i praksis får du viden og kompetencer til at udvikle, planlægge, gennemføre og afslutte projekter i organisationen, så du er klædt på til at indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser.

Formål og undervisning

På Projektstyring i praksis får du kompetencer til at håndtere hele projektforløbet i en organisation – fra planlægning til afslutning. Du lærer at arbejde med forskellige metoder og teorier, der gør dig i stand til selvstændigt at udvikle din ledelsespraksis inden for projektstyring.

Kurset forbereder dig til at indgå i tværfaglige og udviklingsorienterede arbejdsprocesser, hvor projektstyring er en central del.

Projektstyring i praksis er udbudt som valgfag eller ekspertfag

Som valgfag starter forløbet med en workshop på skolen. De efterfølgende dage foregår som online studiedage, hvor du arbejder enten alene eller i grupper om opgaver og projekter. Undervejs får du vejledning og feedback fra din underviser, så du kan forbedre dine færdigheder løbende.

Som ekspertfag skal du møde op på skolen alle dagene. Forløbet bliver afsluttet med en eksamen på akademiniveau, som giver dig 10 ECTS-point, du kan anvende i en fremtidig akademiuddannelse. Læs mere om forløbet.

Varighed
5 skoledage fordelt over 14 dage (valgfag)
5 skoledage (ekspertfag)

Undervisningsform
Én fysisk workshop og fire online undervisningsdage (valgfag)
Fysisk fremmøde (ekspertfag)

Tilmelding
Læs mere

På Projektstyring i praksis bliver du klogere på:

  • Hvordan du planlægger, gennemfører og afslutter projekter effektivt i en organisation
  • Forskellige metoder og teorier, der styrker din projektstyring
  • Hvordan du udvikler din egen ledelsespraksis inden for projektstyring
  • Hvordan du indgår i tværfaglige og udviklingsorienterede arbejdsprocesser

Tilmeld dig Projektstyring i praksis

For at tilmelde dig Projektstyring i praksis skal du udfylde en tilmeldingsformular.

Til virksomheder

Vil din virksomhed være lærested for en elev?

Vores Lærepladsservice hjælper dig med at rekruttere en elev til din virksomhed og giver også gerne gode råd til, hvordan du bygger et godt uddannelsesforløb for eleven.

Læs mere

Flere nyttige informationer

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvad Hovedforløbet er, hvordan du tilmelder dig et fag som erhvervsrettet påbygning eller lignende, kan du finde svar i vores "Værd at vide om Hovedforløbet".

Kontakt os