Infomøde med DrugRebels om alkohol, hash og andre stoffer

Niels Brock vil gerne indbyde jer til en aften i selskab med DrugRebels. DrugRebels er en organisation af frivillige som turnerer rundt på landets skoler og gymnasier og fortæller om de valg, de unge står overfor i nattelivet, og hvordan de kan klædes på til at sige nej til stoffer - uden løftede pegefingre. Dette arrangement vil fokusere på forældrenes rolle. Hvad er det for situationer, som de unge kan komme ud for i nattelivet? Og hvad forventer de unge af jer? Hvordan bevarer i en god dialog med jeres teenager ift. nattelivet og stoffer? DrugRebels har efterhånden været rundt på rigtig mange af landets gymnasier, og nu har vi fået muligheden for at få dem til Niels Brock.  

Tilmeld jer her på siden. Vi har 2 x  200 pladser, så det er først-til-mølle. Vi lukker tilmeldingen efter 200 tilmeldinger pr aften. 

Arrangementet henvender sig kun til jer forældre og er gratis.

 

Drugrebels NB.jpeg
Drugrebels NB.jpeg

Tilmeld herDR logo.png
Hvem er DrugRebels?

Vi er en organisation af frivillige etableret i 2009. Vores vigtigste mål er at skabe dialog og give de unge information i øjenhøjde og indblik i de veje og konsekvenser alkohol, hash og stoffer kan føre med sig. Indtil nu har vi været ude hos mere end 115.000 elever med vores Roadshow - et levende foredrag om alkohol, hash og stoffer.