Valgfag for kontoruddannelsen med speciale i administration

På kontoruddannelsen med speciale i administration kan du vælge mellem en lang række valgfag. Her er der rig mulighed for at finde interessante fag, der passer til de arbejdsopgaver, du har på dit praktiksted eller de områder, du gerne vil beskæftige dig med i fremtiden. Vores udvalg af valgfag tæller blandt andet fag som budgettering, lagerstyring, HR er og personaleadministration Excel.

Mulighederne er mange og nedenfor kan du læse mere om, hvad fagene går ud på, hvordan de er struktureret og hvordan undervisningen foregår.

Valgfag og erhvervsrettet påbygning

Nogle fag betegnes som valgfag andre som erhvervsrettet påbygning, det afhænger af hvilken version af uddannelsen, du er på. Hvis faget er en erhvervsrettet påbygning for din version, vil du blive kontaktet af vores administration.

Vi gør opmærksom på, at karakterer for erhvervsrettet påbygningsfag IKKE fremgår på dit uddannelsesbevis, men bliver vedlagt som bilag.

Vælger du erhvervsrettet påbygning kan du hente en blanket her.

 

Specialefag

Valgfag

Valgfagene er tilrettelagt efter forskellige undervisningsstrukturer, du vil derfor opleve, at undervisningen er tilrettelagt forskelligt på valgfagene. De tre forskellige strukturer er:

  • Digital undervisning, hvor en del af undervisningen er digital, en anden del foregår på skolen og kan tilpasses efter individuelle behov.
  • Online undervisning, hvor alt undervisning foregår digitalt.
  • Fysisk undervisning, hvor du møder på skolen.

Du skal vælge 3-7 valgfag. Praktikstedet har medbestemmelse på dine valg, så længe du overholder minimumskravet. Fagene har en varighed på 1-2 uger.

Herunder kan du læse mere om undervisningsstrukturer og varighed for de valgfag, som har din interesse. Du tilmelder dig de forskellige valgfag ved at udfylde en tilmelding.

Erhvervsrettet påbygning

Bemærk at der ofte allerede er planlagt en række obligatoriske valgfag som en del af din uddannelse. Du kan altid vælge op til 4 ugers ekstra valgfag. Det kan enten være valgfag fra dit eget speciale eller valgfag fra andre specialer, fx økonomi eller offentlig administration. Vælger du erhvervsrettet påbygning kan du hente en blanket ovenfor.

OBS! EU og Internationalisering - studietur, er aflyst i 2020 grundet Corona.

Kontakt

Praktikservice

Har du spørgsmål til praktikgodkendelse?

Uddannelsesaftaler

Har du spørgsmål til uddannelsesaftaler, tillæg eller ophævelser?

 

Administration

Har du spørgsmål til uddannelsesforløb, tilmeldinger og uddannelsesbevis? 

Vejledning

Har du spørgsmål til dine uddannelsesmuligheder og realkompetencevurdering (RKV)? 

Telefon: 33 41 91 00 E-mail: vejledning@brock.dk