SoMe markedsføring

Din kunde er lige præcis et museklik væk – på sin mobil. Men det hjælper ikke dig, hvis du ikke ved hvordan, at du skal kontakte kunden, kommunikere med kunden og slutte en handel med kunden. Siden skal du være i stand til at fortsætte relationen med kunden – og udvikle denne relation, så du skaber en stamkunde. Enhver kan lave et opslag på facebook eller instagram. Den del er indlysende. Det er mindre indlysende hvordan, at du og din butik på den lange bane vinder kampen om kundernes opmærksomhed. At arbejde kvalificeret med SoMe er krævende. Konkurrencen er hård. Udviklingen går stærkt. 

 

 

Niels_Brock_Lederakademiet_1071-kopi.jpg
Mål med valgfaget

SoMe valgfaget giver dig redskaberne. Du får forståelse for, hvad der virker på de sociale medier. Du for forståelse for hvordan, at du får medløb fra algoritmerne og dermed får de bedst mulige salgsresultater.  Samtidig får du en systematik til hvordan, at du kan følge op på dine kampagneresultater, så du hele tiden lærer nyt om dine kunder og dine virkemidler. Hvis du ikke må lave kampagner i egen virksomhed, så er employer branding på linkedin helt fint. 

Valgfaget vil blive udbudt i perioden d.31.1 – 4.2.2022.

Undervisningen bliver en blanding af fysiske dage med ekspert-indlæg og praktiske øvelser og digital undervisning i egen butik. 

Undervisningen starter med 2 fysiske dage i vores kursuslokaler, og herefter skal du bruge din praktiske viden i egen butik. De fysiske dage er: D.31.1 og d.1.2.2022