Erhvervs­uddannelser

På Niels Brocks erhvervsuddannelser i København får du en salgs-, kontor- eller iværksætteruddannelse, der gør dig klar til at træde ind på arbejdsmarkedet. På vores erhvervsuddannelser tilbyder vi flere forskellige studieretninger, der tager højde for din situation, interesser og udlandsdrømme – og din alder. Vi har nemlig forskellige uddannelsesforløb, der er skræddersyet til henholdsvis unge og voksne. Her på siden kan du finde information om, hvordan du bliver optaget på Niels Brock og læse meget mere om de forskellige erhvervsuddannelser og de karrieremuligheder, de åbner op for.

 

Portrætbillede af HHX NVG elever med blå baggrund

Fokus på læring

Niels Brock indleder den 1. august 2013 et projekt, der har til formål at fremme læring, trivsel og dannelse. Al undervisning bliver fra skoleåret august 2023 mobilfri - ligesom der vil blive slukket for de sider på nettet, der primært hører fritiden til. Vi vil skabe ro og rammer omkring det, der er vigtigt: Den faglige undervisning og samværet på skolen.

EUD uddannelser i København

Hos os har du mulighed for at læse forskellige EUD uddannelser i København. Alle vores erhvervsuddannelser er designet til at imødekomme aktuelle behov i erhvervslivet, uanset om du ønsker at forfølge en karriere inden for administration, handel, salg eller iværksætteri.

Vores EUD uddannelser i København tilbyder hands-on erfaring og praksisorienterede programmer, der sikrer, at du får de nødvendige færdigheder og viden, så du er klar til at komme ud i arbejdslivet eller bygge videre på din erhvervsuddannelse. Vores EUD uddannelser i København er placeret i hjertet af København. Her har vores studerende adgang til et rigt kulturelt liv, erhvervsmuligheder og et bredt netværk af virksomheder.

Find den erhvervsuddannelse der passer til dig

EUX København for unge

EUX-gymnasiet er vores ungdomsuddannelse for dig, der ønsker at kombinere to års skolegang med to års elevplads i en virksomhed. Med denne uddannelse vil du kunne forme din egen uddannelse og dermed forfølge dine fremtidsdrømme. 

På EUX-gymnasiet har du mulighed for at læse tre forskellige studieretninger herunder: Jesper Buchs Iværksætterakademi, EUX Business og EUD Business. Alle tre studieretninger er for dig som ønsker at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring. 

EUX København for voksne

EUX Business for voksne henvender sig til folk over 20 år, som ønsker at forfølge en erhvervsfaglig studentereksamen. Denne uddannelse åbner døre til videregående studier og muligheder inden for kontorarbejde, salg, handel, events og iværksætteri.

På EUX Business for voksne har du mulighed for at læse tre forskellige erhvervsuddannelser herunder: kontoruddannelse, handelsuddannelse og salgsassistent.

 

Kontakt

EUX-gymnasiet

Studieadministrationen: 

Telefon: 33 41 98 90

E-mail: eudeux@brock.dk

 

Optagelsesteamet: 

Telefon: 33 41 93 99

E-mail: eudeux@brock.dk