Om CIBU

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad Niels Brocks partneruniversitet CIBU - California International Business University - i San Diego har at byde på, så læs med herunder.
CIBU 6.jpg

Niels Brock CIBU, San Diego Downtown, USA

I hjertet af San Diego, blandt et unikt mix af skyskrabere og palmetræer, ligger en perle af et handelsuniversitet - Niels Brock California International Business University – i daglig tale CIBU. Udover de dygtige undervisere og de målrettede linjer er CIBUs omgivelser med til at skabe et trygt og inspirerende studiemiljø. CIBU er placeret i samme bygning som Downtown Works, der er et kontorfælleskab for en række forskellige entreprenører og opstartsvirksomheder.

Kvalitet frem for kvantitet
CIBU er et handelsuniversitet, der konstant tænker i nye baner, og retter ind efter de uddannelsesmæssige behov fra virksomheder og fra samfundet. Her spiller CIBUs størrelse ind: Et lille universitet har store fordele. Der er skabt plads til og fokus på hver enkelt studerende. Hver enkelt studerende er sikret læring på et højt fagligt niveau. Fællesskabsånden er stærk både blandt de studerende og underviserne. Der er fokus på kvalitet frem for kvantitet, som også CIBUs motto ”Business education made personal” fortæller.   

Som studerende på CIBU har du mulighed for at blive indkvarteret i det skønne område Little Italy, blot 500 meter fra universitetet. Herfra vil du let kunne komme til og fra universitetet - enten på gåben, med den charmerende røde sporvogn eller de mange billige taxaer. Når vejret er til det, kan du hurtigt tage et smut med dine medstuderende til en af de hvide sandstrande, besøge de naturskønne parker eller udforske de eksklusive kunstgallerier – der alt sammen er inden for rækkevidde. San Diego er rig på muligheder - kulturelle som karrieremæssige. 

 

038_3Y9A0975_preview.jpg

Berigende, multikulturelt studiemiljø 
CIBU er destination for studerende fra hele verden, der læser en bachelor og/eller en kandidat. Det berigende studiemiljø på CIBU skyldes ikke blot de fantastiske omgivelser og kompetente undervisere, men også diversiteten af nationaliteter blandt de studerende. Det multikulturelle studiemiljø er fundament for både en menneskelig-  og en forretningsmæssig indsigt, og er således med til at skabe en åben og nytænkende tilgang hos de studerende. 

Grundet samarbejdet mellem CIBU og Copenhagen Business College (forkortes CBC) i København, kan du som studerende på CBC tage et semester af din uddannelse på CIBU. Du kan vælge at tage din bachelor og/eller master på CIBU, eller et 3 måneders studieophold. 
Det er dog ikke nødvendigt at have studeret på CBC for at blive studerende på CIBU. Er du blevet student, og har du lyst til eventyr i San Diego kan du også komme afsted – du kan enten vælge et 3 måneders studieophold eller du kan læse hele din bachelor CIBU. 

Uafhængigt af varigheden og placeringen af dit ophold, er CIBU ideelt for dig, der brænder for din uddannelse, og ønsker at imødekomme din fremtid. Det er for dig, der drømmer om at udfolde dig i et inspirerende studiemiljø og skabe et stærkt og brugbart netværk i det mulighedsrige San Diego. CIBU er for dig, der tør tænke stort – for dig, der tør satse. 

 

Vil du vide mere? Så klik her.