EUX-gymnasiet

 

 

Niels Brock 2021 Norrevoldgade Dag1 85317
Gå i skole i to år - arbejd i to år

EUX-gymnasiet er en ungdomsuddannelse for dig, der vil tage en gymnasieuddannelse, hvor du går i skole i to år og er i lære i en virksomhed i to år. Efter de første to år, får du hue på og kan også vælge at tage en kort eller mellemlang uddannelse bagefter, fx en erhvervsakademiuddannelse. 

På EUX-gymnasiet former du selv din EUX uddannelse ved at vælge den studieretning, der passer til dine fremtidsdrømme. Og vi fokuserer altid på, hvordan din viden kan bruges i den virkelige verden, når du skal i lære. Du kommer nemlig på en masse virksomhedsbesøg, til udlandet og deltager i konkurrencer.  

Læs om vores studieretninger:

Hvorfor EUX i København?

Vi ligger midt i København, hvilket åbner op for en masse muligheder. Der findes blandt andet utallige virksomheder, som vi samarbejder med. Du vil dermed få mulighed for at studere i en by, hvor du kan opbygge et stærkt netværk og samtidigt skabe mulighed for vækst og succes for dig selv. 

Forstå EUX på et minut

Se vores korte explainer-film om EUX Business på Niels Brock her

Værd at vide

Praktiske oplysninger

Læreplads er en vigtig del af EUX-uddannelsen. Du tager både EUX-uddannelse, og får en masse værdifuld erhvervserfaring, med henblik på den spændende karriere, der venter derude. I de fleste tilfælde tager lærepladsen 2 år, og du får løn i perioden.

Du finder selv din læreplads, men vi gør, hvad vi kan for at hjælpe dig:

Du får lærepladssøgning som fag, vi arrangerer jobbørs, hvor du kan møde en masse spændende virksomheder, der søger elever, og vi har lærepladskonsulenter ansat, som formidler lærepladser, og som du altid kan tage en snak med.

Din personlige vejleder

I forbindelse med dit skoleophold på EUX Business har du en tutor (din personlige vejleder) og/eller studievejleder, som du har kontakt med. 

Sådan søger du læreplads

På EUX Business grundforløbet har du faget lærepladssøgning. Du skal selv finde din læreplads, men vi hjælper dig med at formulere en søgestrategi, CV og ansøgning, så du får den helt rigtige læreplads, der matcher dig og dine karrieredrømme.

Løn og arbejdstid under din praktik

Elever har som alle andre medarbejdere en arbejdsuge på 37 timer i gennemsnit og får elevløn. Du er også omfattet af de samme regler om ferie, som andre medarbejdere. Læs mere her.

Uddannelsen er SU-berettiget. Du kan finde svar på spørgsmål om SU her.

Du kan søge om optagelse på uddannelsen her

Kontakt studievejledningen

Vejledning på erhvervsuddannelserne

Find vores åbningstider her

 

Telefon: 33 41 91 70 E-mail: vejledning@brock.dk