Voksenmiljø

På EUV Business bliver du en del af et separat voksenmiljø i egen bygning med klasselokaler, fællesrum og dedikerede voksenundervisere, som har respekt for, at du kommer med erhvervserfaring og oplevelser. 

EUV Business ligger på Nørre Voldgade, som er centralt placeret i København, lige ved Nørreport station.  

Der er fokus på, at din erfaring er en styrke og den bliver inddraget og brugt i både undervisning og i opgaveløsning. På den måde får vi dygtigere elever, som virksomhederne bliver glade for. 

I skolens voksenmiljø går der både euv-elever og elever fra de er fyldt ca. 20 år, der tager en eud business eller en eux business. Det er vores erfaring, at elever, fra de er fyldt 20 år og opefter skaber et ambitiøst og lærerigt miljø, hvor individuelle erfaringer inspirerer og udvikles i tonen af gensidig respekt. 

Sociale aktiviteter

Sociale aktiviteter er vigtige for at skabe et godt fællesskab blandt eleverne. Vi har blandt andet: 

Fredagscafé
Elevrådet på vores voksenafdeling afholder med jævne mellemrum fredagscafé for skolens voksenelever. Her har du mulighed for at hygge dig, høre musik, spille spil mv. 

Translokation
Årsafslutning og udlevering af eksamensbeviser. Alle afgangselever bliver inviteret til en festlig afslutning på skoleåret og eksamensperioden. Familier og børn er meget velkomne.

Niels_Brock_Voksen2451.jpg