Vejledningscenteret

Vejledningscenteret understøtter og vejleder studerende, virksomheder og offentlige myndigheder i forhold til uddannelse for voksne på Niels Brock. Via afklaring og opkvalificering hjælper Vejledningscenteret dig med at træffe det rigtige karrierevalg, komme på den rigtige uddannelse og fastholde fokus i uddannelsen. Vi arbejder forebyggende og klargør dig til at gennemføre uddannelsen på kvalificeret vis med størst mulige faglige og personlige udbytte.

Vil du høre om dine muligheder inden for kontor, handel, salg og event kan du kontakte en studievejleder eller tilmelde dig et af vores informationsmøder.

Hvis du er over 25 år har du også mulighed for at tilmelde dig en realkomptencevurdering (RKV), hvor du vil få afdækket dine nuværende kompetencer inden for et af disse områder og få udarbejdet en uddannelsesplan for dit videre uddannelsesforløb.

Kontakt

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken uddannelse du skal tage og hvordan du kommer i gang. Udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig snarest.

Vil du hellere ringe?

Vejledning på erhvervsuddannelserne

Find vores åbningstider her

 

Telefon: 33 41 91 70 E-mail: vejledning@brock.dk