RKV

Ønsker du at få foretaget en Realkompetencevurdering (RKV), skal du tilmelde en dato herunder. Ved en realkompetencevurdering får du vurderet dine kompetencer erhvervet gennem tidligere uddannelser, kurser og erhvervserfaring. Du finder alle aktuelle datoer og tilmelder dig via voksenuddannelse.dk ved at følge linket til højre. 

DI_indgang_business_dreng_pige_taler.jpg
Kriterier for RKV vurdering

Relevant erhvervserfaring skal som udgangspunkt være i en godkendt virksomhed inden for den uddannelse, du ønsker at blive kompetencevurderet op imod, og erhvervserfaringen må ikke være mere end fem år gammel. Hvis du er ledig, skal du tale med dit Jobcenter og få et betalingstilsagn, som skal sendes til online@brock.dk, før vi kan tilmelde dig på et RKV-hold. Hvis du er over 25 år og tilmelder dig en af uddannelserne EUD Business, EUX Business, EUS eller EUV Business vil du automatisk blive indkaldt til en realkompetencevurdering i forbindelse med visitering til uddannelsen.

Start 30. november 2021

Sted: Elevcenteret, Nørre Voldgade 34, Kbh K

Start 28. oktober 2021

Sted: Elevcenteret, Nørre Voldgade 34, Kbh K

Start 25. november 2021

Sted: Elevcenteret, Nørre Voldgade 34, Kbh K

Start 16. december 2021

Sted: Elevcenteret, Nørre Voldgade 34, Kbh K
Vi har lavet en kort film om RKV

Bliv klogere på hvad en realkompetencevurdering går ud på inden du tilmelder dig.

Studievejleder

Vejledning, erhvervsuddannelser

På studievejledningen for Niels Brocks erhvervsuddannelser vejleder vi om EUX gymnasiet, EUD, EUS og Hovedforløbet. Du kan kontakte os i vores åbningstid eller sende en mail.

Telefon: 33 41 91 70 E-mail: vejledning@brock.dk