Masterclasses

Masterclasses på Niels Brock Executive er for dig, der ønsker at dygtiggøre og kompetenceudvikle dig som leder - uanset dit lederniveau. Masterclassen giver dig aktuel og omsættelig viden samtidig med at du bliver udfordret.  Underviserne er håndplukket og nogle af de dygtigste profiler i markedet indenfor netop deres felt.

Læs om hver Masterclass her:

Alumni fordele

Hvis du er Niels Brock alumni eller er nuværende studerende/kursist, får kr. 1.000,- i rabat ved tilmelding til en Masterclass. Målet er at udvikle fremtidens ledere, og vores Masterclasses er derfor det perfekte supplement til igangværende eller afsluttede Niels Brock uddannelser. Du vælger rabatten ved tilmelding. 

Bliv klædt på til fremtiden på kun én dag

Få et højaktuelt kompetenceløft i emner som bæredygtighed, fremtidsvækst og startups

Inspirerende undervisere

Underviserne er fageksperter med unik viden om deres felt og anvendelse i praksis

Rabat til alumni

Niels Brock alumni og nuværende studerende får kr. 1.000,- i rabat på prisen

Praktiske oplysninger

En Masterclass koster kr. 5.995,-  inkl. moms. Er du Niels Brock alumni eller påbegyndt uddannelse på Niels Brock får du kr. 1.000,- i rabat på prisen. 

Vi har håndplukket vores dygtige undervisere, som alle er eksperter inden for deres felt. Du kan læse mere om underviserne eller se en video med dem på deres egne Masterclass sider.

Vi opdaterer løbende datoerne til vores Masterclasses. Du finder dem under de respektive sider. 

Masterclasses afholdes i hjertet af København, Bispetorvet 1-3, 1167 København K.

Hvor lang tid varer en Masterclass?

En Masterclass er fra kl. 09.00 - kl. 17.00.

Ja, der er forplejning inkluderet i prisen. 

Der er adgang til kaffe, te og vand igennem dagen og frokost på Hotel Skt. Petri.

Masterclasses er til dig, der ønsker et et kompetenceløft, som ikke tager for lang tid. Masterclass er primært målrettet ledere, men er også for dig, der har et ønske om at blive leder. 

Målet er at udvikle fremtidens ledere med temaer som bæredygtighed, fremtidens lederskab og finansiering af startups/scaleups mm. De er et supplement til allerede afsluttet eller igangværende uddannelse.

Er du Niels Brock alumni, får du kr. 1.000,- i rabat pr Masterclass. Du vælger rabatten ved tilmelding.

Vi har gode erfaringer med at tage udgangspunkt i en aktuel Masterclass og tilpasse den virksomhedens behov. Kontakt partnerskabschef Betina Sehje for mere information: bks@brock.dk

Vi forbeholder os retten til at aflyse en Masterclass ved sygdom eller for få tilmeldte. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til en anden Masterclass med ledige pladser eller at få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte ved eventuel aflysning.

Tilmelding er som udgangspunkt bindende. Eventuel overdragelse til anden side eller flytning til andet tidspunkt skal ske skriftligt til jkr@brock.dk, senest 14 dage før undervisningsstart.

Kontakt

Programme Manager
Julie Keldsbo Rasvig Programme Manager

Kontakt mig vedrørende Masterclass tilmelding.

Telefon: 23 21 46 86 E-mail: jkr@brock.dk
Partnerskabschef
Betina Sehje Partnerskabschef

Kontakt mig vedrørende dine spørgsmål om skræddersyede lederkurser og Masterclasses.

Du kan også booke en tid til en samtale her.

Telefon: 25 65 94 34 E-mail: bks@brock.dk