Forhandlingsdagen

Masterclass med en af landets førende eksperter Mikkel Gudsøe - Nye datoer kommer snart

Gør dig klogere på dig selv og andre samtidig med du styrker dit fokus på den professionelle kompetence forhandling. Masterclassen er en gateway for dig som leder efter at blive up-to-date på de essentielle forhandlingskompetencer, strategier og taktikker, den optimale forberedelse af forhandlinger samt individuel og team-performance. Dagen starter med et skud forhandlings-vitaminer i form af den kondenserede og effektive forhandlingsteori, hvorefter professionel forberedelse og grundig eksekvering står i højsædet. Dagen afrundes med både teori og konkluderende takeaways. Du bliver kort sagt helt skarp på at forberede og forhandle i både større og mindre grupper. Selvstændigt og som led i en gennemgående, og større kontinuerlig forhandling med øget fokus på best practices og dine personlige soft og sweet spots i forhandling.

Det kan du forvente:

  • Efter dagen kan du handle ud fra “To the point-forhandlingsteorien”
  • Du arbejder med både selvstændige og gruppe-eksekverede realistiske forhandlinger
  • Ledelse og bestyrelsesniveau
  • innovativt setup

Program

  • Intro & essentiel forhandlingsteori samt professionelt forberedelsesskema                                                   
  • Forberedelse af case og roller samt indledende e-mail-forhandling                                               
  • Working Lunch - hvor der forberedes og forhandles via e-mail-grupperne imellem
  • In person forhandlinger imellem grupperne inkl. break-out muligheder                                  
  • Resultater, plenum opsummeringer, teori & takeaways

Alle forhandler, hver eneste dag - hvis ikke med andre, så med dem selv. Vi forhandler intraorganisatorisk såvel som eksternt. Grundlæggende er enhver kommunikation - verbal som non-verbal - hvor vi søger at få nogen til at gøre eller at undlade at gøre noget, forhandling. Vi ved, at den samme case, der kan føre til fantastiske resultater også kan føre til værdiløse nedbrud og deadlocks. Det er meget sjældent de berømte "ender", der ikke kan mødes, men oftere de involverede personer, der ikke får "trukket" effektivt og optimalt i dem. Langt de fleste forhandlere udviser normaladfærd, når de forhandler. En adfærd, der er styret bl.a. af vores biologi, samt vaner udsprunget deraf. Denne Masterclass giver foruden essentiel træning og eye-openers i den praktiske eksekvering af forhandling også en uvurdérlig indsigt i optimal adfærd. De vigtigste DO´s og de vigtigste DONT´s, hvoraf de første sjældent sker systematisk og hvoraf de sidste ofte sker pr. automatik - og dermed desværre ofte fører til enten ringe eller udmærkede forhandlingsresultater - men sjældent de mest værdiskabende af slagsen. Kort sat: der efterlades for megen værdi på og - især - under forhandlingsbordet.

Underviser

Mikkel Gudsøe

Mikkel Gudsøe er tidl. adjungeret lektor (Honorary Associate Professor) og ekstern lektor ved Aarhus Universitet i forhandling,  og har undervist i faget siden 2008. Han er en af Danmarks førende eksperter inden for sit felt. Mikkel er endvidere uddannet mediator og har haft en lang erhvervsmæssig karriere som chefadvokat i brancheorganisationen Dansk Mode & Textil med ansvar for internationale retsforhold samt forhandling og konfliktløsning.  Senest har han været Executive Vice President – Legal Affairs i Juhl Bach-koncernen. Mikkel har løbende undervist både nationalt og internationalt, herunder også i både ministerier, advokaterfirmaer, hos revisorer og i erhvervsvirksomheder. 

Pris og datoer

Pris:

En Masterclass koster kr. 5.995,- inkl. moms. Er du Niels Brock alumni eller påbegyndt uddannelse på Niels Brock får du kr. 1.000,- i rabat på prisen. 

 

Datoer:

En Masterclass varer en dag, fra kl. 9-17. Nye datoer kommer snart

 

Kontakt

Programme Manager
Julie Keldsbo Rasvig Programme Manager

Kontakt mig vedrørende Masterclass tilmelding.

Telefon: 23 21 46 86 E-mail: jkr@brock.dk
Partnerskabschef
Betina Sehje Partnerskabschef

Kontakt mig vedrørende dine spørgsmål om skræddersyede lederkurser og Masterclasses.

Du kan også booke en tid til en samtale her.

Telefon: 25 65 94 34 E-mail: bks@brock.dk