HHX på Niels Brock

På Niels Brocks HHX får du en ungdomsuddannelse, der klæder dig på til den verden, du møder, når du er blevet student. Vi lægger vægt på, at de tre år i gymnasiet også skal være en almen dannelse i nutiden. Du får fag som international økonomi, erhvervsjura og afsætning. Fag, der gør dig klogere på den aktuelle virkelighed – samtidig med, at du læser de klassiske fag som dansk og matematik. På den måde for du det bedste grundlag for at læse videre og for siden hen at opfylde arbejdsmarkedets konstant skiftende behov.

Velkommen til Niels Brocks fire handelsgymnasier, der i alt dækker over 15 forskellige linjer. 

anya_eskildsen_portræt_2.jpg
Mød os på virtuelt åbent hus og facebook events

Med 140 år på bagen har Niels Brock eksisteret siden industrialiseringen tog fart i Danmark. Vi har bevist vores levedygtighed gennem meget forskellige perioder af vores historie. Vi er ikke blot fulgt med tiden, men har altid sat en ære i at præge udviklingen med undervisning af høj kvalitet. Vi er stolte af vores lange historie, og vi er lige så stolte af, at vi hele tiden udvikler os. Vi vil være de mest innovative. Og vi tager den ambition meget seriøst. I år kan du derfor også møde os på virtuelt åbent hus, hvor du kan klikke dig gennem både rektorpræsentationer, 360 graders visning af alle gymnasierne og høre elever og undervisere fortælle om hver studieretning. Og i løbet af januar kan du få svar på spørgsmål på vores facebook live events. Klik ind på Niels Brock Live og blive klogere på vores virtuelle univers.

 

NIELSBROCK_08_11_18_8275.jpg
Er du over 18 år?

Hvis du er over 18 år kan du også vælge den 2-årige HHX som er den hurtige vej til en videregående uddannelse. Studenterkurset har et mere "voksent" miljø og er for dig, der har taget folkeskolens afgangseksamen, måske har en erhvervsuddannelse bag dig eller har arbejdet siden du forlod folkeskolen.

Værd at vide

Find vej

Her ligger HHX i København og på Frederiksberg