HHX på Niels Brock

Elevgruppe på Niels Brocks Innovationsgymnasium

Chat med os

Kunne du ikke besøge os til Åbent Hus – eller har du spørgsmål til vores ungdomsuddannelser/gymnasier, du ikke har fået svar på, så kan du chatte med os den 7. og den 28. februar – begge dage mellem kl. 18.00-20.00. Vi sidder klar på hvert gymnasium til at svare på dine spørgsmål. Bag tasterne sidder både elever, rektorer og studievejlederne.

Læs om hvert handelsgymnasium og dets studieretninger

Herunder kan du læse om vores fire gymnasier, vores udbud af linjer og om de traditioner og sociale aktiviteter, du bliver en del af uanset, hvilket Niels Brock gymnasium, du vælger. Vi ligger centralt på Frederiksberg og i København. 

Linh Business Science Elite På Det Internationale Gymnasium 2022 3

Studieretninger med særligt faglige profiler er undtaget afstandskriteriet

På Det Internationale Gymnasium og Handelsgymnasiet Nørre Voldgade har vi fået godkendt fem linjer som særlig faglige profiler. På Det Internationale Gymnasium har vi fået godkendt, at vores tre elitelinjer Busines Elite, Business & Science Elite og Business & Economics Elite får en særligt faglig profil som Elitegymnasium. Det er vi meget stolte af! Vores nye linje IBB Shipping er ligeledes godkendt som særlig profil. På Handelsgymnasiet Nørre Voldgade er det vores linje UX Design.

Værd at vide

Find vej

Her ligger HHX i København og på Frederiksberg