Det Internationale Gymnasium

Det Internationale Gymnasium er et 12-sporet gymnasium. Vi adskiller os ved det ekstra høje faglige niveau, vores rejseaktivitet og de globale temaer, der løber som en rød tråd gennem vores undervisning. En del af vores undervisere har en international baggrund, og gymnasiet har tradition for, at alle har engelsk og dansk som arbejdssprog. Vi sætter en ære i at virkeliggøre Niels Brocks vision om at være den mest internationale ungdomsuddannelse i Danmark, hvor alle har mulighed for at blive fagligt udfordret. Derfor udbydes op til seks fag på A-niveau.

Den største studieretningslinje er International Business Baccalaureate (forkortes IBB), hvor al undervisning foregår på engelsk - med undtagelse af faget dansk og 2. fremmedsprog. På Business & International Culture ruster vi dig til at arbejde med international handel samtidig med, at du vil kunne bidrage til at løse globale udfordringer. På elitelinjerne Business Elite, Business & Economics Elite og Business & Science Elite har du mulighed for at blive ekstra fagligt udfordret samt deltage i Akademiet for Talentfulde Unge, Forskerspirer og vores mentorordning.

Peter Bang Sudergaard
Rektor Peter Bang-Sudergaard

Internationalt udsyn

I mange brancher bliver arbejdsmiljøet mere internationalt - det tager vi højde for på Niels Brocks En del af det at få internationale kompetencer er at møde andre kulturer. På IBB får nogle af eleverne mulighed for at tage et semesterlangt ophold på en high school allerede på 2. semester, mens alle senere i uddannelsen har et længere studieophold i udlandet. Eleverne på de andre studieretningslinjer tager også på studieture, der er relevante for netop disse. Vi er medlem af European Parliament Ambassador School Programme (EPAS). Det betyder, at vi hele tiden holder os opdaterede på vores viden og faglighed om EU, for eksempel ved at deltage i diverse events og seminarer. Vi deltager desuden også på det danske europæiske ungdomsparlaments nationale konference med udvalgte elever.

Det Internationale Gymnasium har seks studieretninger:

Studieretningsoversigt

Værd at vide:

FAQ

Det Internationale Gymnasium på Niels Brock adskiller sig blandt andet ved at have en masse globale temaer og høj rejseaktivitet. Med en ungdomsuddannelse på Det Internationale Gymnasium vil du blive udfordret fagligt og få en masse kompetencer, så du kan navigere internationalt og møde andre kulturer. Kompetencer som er og bliver mere og mere relevante i takt med globaliseringen.

På Det Internationale Gymnasium tilbyder vi fem forskellige linjer / studieretninger. Den største linje er IBB, som er en forkortelse af International Business Baccalaureate. De andre fire linjer er Business Elite, Business Science Elite, Business Economics Elite og Business & International Culture. Er du i tvivl om hvilken studieretning der er den helt rigtige for dig, kan du læse meget mere om hver retning her.

IBB står for International Business Baccalaureate og er vores største studieretning på Det Internationale Gymnasium hos Niels Brock. IBB er en engelsksproget studieretning og derfor får du blandt andet store engelske sprogkundskaber. Fokus er på internationale forhold og virksomheder. Det er en linje der er enormt relevant for dig, der interesserer dig for verden og drømmer om en karriere i udlandet.