Det Internationale Gymnasium

På det Internationale Gymnasium adskiller vi os ved det ekstra høje faglige niveau, vores rejseaktivitet og de globale temaer, der løber som en rød tråd gennem vores undervisning. En del af vores undervisere har en international baggrund, og gymnasiet har tradition for, at alle har engelsk og dansk som arbejdssprog. Vi sætter en ære i at virkeliggøre Niels Brocks vision om at være den mest internationale ungdomsuddannelse i Danmark, hvor alle har mulighed for at blive fagligt udfordret. Derfor udbydes op til seks fag på A-niveau.

Den største studieretningslinje er International Business Baccalaureate (forkortes IBB), hvor al undervisning foregår på engelsk - med undtagelse af faget dansk og 2. fremmedsprog. På Business & International Culture ruster vi dig til at arbejde med international handel samtidig med, at du vil kunne bidrage til at løse globale udfordringer. På elite-linjerne har du mulighed for at blive ekstra fagligt udfordret samt deltage i Akademiet for Talentfulde Unge, Forskerspirer og vores mentorording.

birgitte_faber_indgang.jpg
Internationalt udsyn

I mange brancher bliver arbejdsmiljøet mere internationalt - det tager vi højde for på Niels Brocks En del af det at få internationale kompetencer er at møde andre kulturer. På IBB får nogle af eleverne mulighed for at tage et semesterlangt ophold på en high school allerede på 2. semester, mens alle senere i uddannelsen har et længere studieophold i udlandet. Eleverne på de andre studieretningslinjer tager også på studieture, der er relevante for netop disse. Vi er medlem af European Parliament Ambassador School Programme (EPAS). Det betyder, at vi hele tiden holder os opdaterede på vores viden og faglighed om EU, for eksempel ved at deltage i diverse events og seminarer. Vi deltager desuden også på det danske europæiske ungdomsparlaments nationale konference med udvalgte elever.

Det Internationale Gymnasium har fem studieretninger:

DIG_dreng_pige_klasse.jpg
Business elite linjerne

På Det Internationale Gymnasium har vi tre business elite-programmer. Fælles for eliteprogrammerne er, at eleverne har et højt drive og er fagligt ambitiøse og nysgerrige. Læs mere om vores eliteprogrammer her.

Sammenlign fagene på studieretningerne:

Værd at vide:

Find vej

Det Internationale Gymnasium ligger centralt ved Nørreport station i København