Certificeret Science og Talent 2020

Det Internationale Gymnasium er blevet certificeret i Science og Talent 2020. Dette sker på baggrund af, at vi har en klar talentstrategi, som vi med succes gennem 2019 har formået at iværksætte på gymnasiet. Bag certificeringen står Astra - det nationale naturfagscenters talentindsats, Science Talenter.

“Science Talenter arbejder for, at flere unge talenter med interesse for naturvidenskab oplever at blive udfordret og inspireret. Derfor står Science Talenter bag certificeringen “Science og Talent”, som kan tildeles danske gymnasier, der arbejder systematisk og strategisk for at styrke science- og talentindsatsen på gymnasiet”, siger konstitueret talentchef i Astra, Mie Berggreen Høj.

For at kunne certificeres forpligter Det Internationale Gymnasium sig til at have en talentvejleder, samt en talentstrategi for gymnasiets samlede talentindsats. Som en del af talentindsatsen deltager elever fra Det Internationale Gymnasium også i en række talentaktiviteter med både universiteter og virksomheder, hvor naturvidenskaben er i fokus. Herudover deltager vores elever i nationale konkurrencer og events, som fx Unge Forskere, Fysik OL og Science Cup samt campforløb hos Science Talenter.

 

 

3.jpg