Eliteprogrammer

På Det Internationale Gymnasium har vi tre eliteprogrammer: Business elite, Business & Economics elite og Business & Science elite.

Fælles for elitelinjerne er, at eleverne har et højt drive og er fagligt ambitiøse og nysgerrige. De arbejder både med at gå i detaljen og med at vide mere om den større sammenhæng. Derfor har elite-klasserne 5-6 A-fag, flere B-fag og ekstra meget supplerende stof og flere udfordringer sammenlignet med andre klasser. Vi giver desuden plads til udviklingen af dine unikke kompetencer og sørger for, at alle bidrager til fællesskabet i klassen på den bedst mulige måde. Eliten har desuden mange gæstelærere fra både små og store virksomheder, som kommer og fortæller om deres arbejde eller et aktuelt emne.

Alle tre elitelinjer har en veletableret mentorordning. Du har også mulighed for at følge Akademiet for Talentfulde Unge, Science talenter og Forskerspirerprogrammerne. Fordelen ved at have udfordret dig selv på elite-programmerne er, at studenter fra studieretningen ofte er godt rustet både fagligt og socialt til at starte på en videregående uddannelse. På langt de fleste videregående uddannelser er læsemængden, arbejdsbyrden og eksamenspresset nemlig større end på en ungdomsuddannelse. Derfor er elite-programmerne en god mulighed for at forberede dig til næste skridt i uddannelsessystemet.

Niels Brock Linnesgade 2021 87808