Business and Economics Elite

Kombinér både virksomhed og samfund

På Business & Economics Elite bliver du undervist i både virksomheds– og samfundsøkonomi samt international økonomi og matematik på et højt fagligt niveau. Studieretningen har, ud over de klassiske merkantile fag, særligt fokus på politik og virksomheds- og samfundsøkonomi. Eleverne deltager i DM i samfundsfag og nationaløkonomi, og mange af ekskursionerne vil have en samfundsorienteret vinkel

DIG_pige_laeser_sofa.jpg
HHX med økonomi på højniveau

Vil du have alle muligheder åbne? Det har elever, der vælger at læse Business & Economics Elite på Det Internationale Gymnasium. Det høje faglige niveau fylder meget på Niels Brocks internationale gymnasium og på Business & Economics Elite, der er en af Niels Brocks tre elitelinjer, har du netop mulighed for at læse fem eller seks fag på A-niveau. Business & Economics Elite er en uddannelse med høj faglighed, der udfordrer dig gennem alle tre år. Den veletablerede mentorordning på alle elitelinjer sørger for, at du har mulighed for at få faglig sparring fra de bedste på området, ligesom du bliver godt rustet til en videregående uddannelse.

Om undervisningen

Studieretningen Business & Economics Elite har, udover de klassiske handelsskolefag, særligt fokus på politik og virksomheds- og samfundsøkonomi. Derudover kombinerer studieretningen højt fagligt niveau med virksomhedsbesøg hos både små og store virksomheder, ligesom virksomhederne indgår som en fast del af undervisningen. Det betyder, at du på studieretningen Business & Economics Elite får et relevant indblik i virksomhedsdrift og bliver klædt på til en videregående uddannelse herhjemme eller i udlandet.

Kontakt

Studievejleder og SPS vejleder på Det Internationale Gymnasium
Ane Kirstine Blaabjerg Studievejleder og SPS vejleder på Det Internationale Gymnasium