Business & Science Elite

Kombinér forretningsforståelse og naturvidenskab

Business & Science Elite er en studieretning, der kombinerer forretningsforståelse med naturvidenskab på højt niveau. Mange teknologi- og forskningstunge virksomheder efterspørger kandidater med netop denne kombination. På denne linje bliver du klogere på handel, økonomi, matematik, fysik og kemi.

 

4.jpg
Science og talent 2020

På Business Science Elite kombinerer vi forretningsforståelse med naturvidenskab – og det er en kombination, der vil være stor efterspørgsel efter på universiteter og arbejdspladser i de kommende år. På studieretningen er der et højt fagligt niveau og alle elever bliver en del af en veletableret mentorordning.

Som følge af en klar talentstrategi i 2019, er vi blevet certificeret i Science og Talent 2020. Bag certificeringen står Astra - det nationale naturfagscenters talentindsats, Science Talenter.

Om undervisningen

På Business Science Elite har du mere tilfælles med de andre elever end, at I bare går på et naturvidenskabeligt elitegymnasium. I er ambitiøse og arbejdsomme – og så interesserer I jer naturligvis både for forretning og naturvidenskab. Business og Science Elite er nemlig en studieretning, der kombinerer forretningsforståelse med naturvidenskab på højt niveau. Det betyder, at elever, der tager en HHX-uddannelse på Business Elite, bliver klogere på økonomi og markedsføring og samtidig læser fysik og kemi på B niveau.

Kontakt

Studievejleder og SPS vejleder på Det Internationale Gymnasium
Ane Kirstine Blaabjerg Studievejleder og SPS vejleder på Det Internationale Gymnasium