Business & Science Elite

Kombinér forretningsforståelse og naturvidenskab

Business & Science Elite er en studieretning, der kombinerer forretningsforståelse med naturvidenskab på højt niveau. Mange teknologi- og forskningstunge virksomheder efterspørger kandidater med netop denne kombination. På Business & Science Elite bliver du klogere på handel, økonomi, matematik, fysik og kemi.

Som noget nyt er Business & Science Elite blevet som godkendt profillinje, og dermed undtaget reglen om transporttid. Det betyder, at Det Internationale Gymnasium selv kan optage elever på studieretningen på baggrund af din motiverede ansøgning. Læs mere om profilansøgning og forrang i linket til højre. 

4.jpg
Science talent

På Business Science Elite kombinerer vi forretningsforståelse med naturvidenskab – og det er en kombination, der vil være stor efterspørgsel efter på universiteter og arbejdspladser i de kommende år. På studieretningen er der et højt fagligt niveau og alle elever bliver en del af en veletableret mentorordning.

Som følge af en klar talentstrategi, er vi blevet certificeret Science talent. Bag certificeringen står Astra - det nationale naturfagscenters talentindsats, Science Talenter.

Om undervisningen

På Business Science Elite har du mere tilfælles med de andre elever end, at I bare går på et merkantilt naturvidenskabeligt elitegymnasium. I er nysgerrige, ambitiøse og arbejdsomme – og så interesserer I jer naturligvis både for forretning og naturvidenskab. Business og Science Elite er nemlig en studieretning, der kombinerer forretningsforståelse med naturvidenskab på højt niveau. Det betyder, at elever, der tager en HHX-uddannelse på Business Elite, bliver klogere på økonomi og markedsføring og samtidig læser fysik B/A og kemi på B niveau. Vi gør en del ud af, at I også møder virksomheder som dækker begge fagfelter således, at I i undervisningen også har en praktisk tilgang til virkelige problemstillinger.

På Business Science Elite har du mulighed for at vælge 5 og 6 A-fag. Vælger du fem A-fag kan du gange dit fremtidige gennemsnit med 1.03, når du søger ind på en videregående uddannelse. Vælger du seks A-fag, kan du gange det med 1.06. Det betyder, at du på studieretningen Business Science Elite får et relevant indblik i virksomhedsdrift og bliver klædt på til en videregående uddannelse herhjemme eller i udlandet.