IBB

Globalt udsyn

IBB er en dansk HHX-uddannelse på engelsk, rettet mod videre studier inden for handel, økonomi, sprog og markedsføring og senere et internationalt job. På International Business Baccalaureate lærer du at tale engelsk på et højt niveau, og i undervisningen er der et stort fokus på internationale virksomhedsforhold. IBB er den helt rigtige studieretning for dig, der interesserer dig for verden, har mod på at lære at tale og skrive engelsk på et højt niveau og drømmer om at gøre karriere i udlandet.

Er du allerede tilmeldt et andet gymnasium, men vil hellere skifte til et af Niels Brocks HHX gymnasier, kan du skrive dig op via linket til højre. 

KAI00540.jpg
Oplev verden på IBB

Hvis du vurderes egnet, kan du komme i betragtning til et studieophold på en highschool i Californien på 2. semester. På 2. år kommer du på et 8-ugers studieophold i et engelsktalende land som f.eks. Canada, England, Irland eller USA. På 3. år skal du i praktik i en international virksomhed eller organisation.Da kultur betyder meget, når man arbejder internationalt, har du også faget kulturforståelse C. Vi samarbejder desuden med en række europæiske partnerskoler fra bl.a. Tyskland, Frankrig, Holland, Kroatien, Italien og Spanien omkring et fælles ErasmusProjekt (Global Days). Du får derfor mulighed for at blive vært for en udenlandsk elev. 

Om undervisningen

IBB er Danmarks eneste HHX, hvor undervisningssproget er engelsk. Det gælder selvsagt ikke sprogfagene. Du vil hos os opleve et meget levende studiemiljø præget af vores store fokus på internationale forhold og internationale virksomheder. Uddannelsen har et internationalt præg i både opbygning og undervisning, så får elever på IBB nøjagtigt samme muligheder for at læse videre som med en eksamen fra et almindeligt handelsgymnasium. Det betyder, at de kan læse videre på universiteter, erhvervsakademier, handelshøjskoler, seminarier eller noget helt andet. En International Business Baccalaureate giver nemlig adgang til langt de fleste videregående uddannelser. 

 

Mød os

Kontakt

Studievejleder
Maj Britt Kristensen Studievejleder