Studieophold i udlandet

Vi tillægger det stor betydning, at man på en international uddannelse prioriterer at opleve internationale forhold i praksis. Derfor anbefaler vi, at du tager et længere ophold i udlandet. Opholdene er seriøse og spændende, giver et stort fagligt udbytte og er med til at udvikle dig personligt.

  1. år: Valgfrit 4 måneders studieophold i Solvang, USA eller Cambrian, Canada.
  2. år: Obligatorisk 8 ugers studieophold i enten Irland, England, Tyskland eller Canada.
  3. år: Obligatorisk 2 ugers praktikophold i en udenlandsk virksomhed - du finder selv praktikvirksomheden, men vi hjælper dig også gerne.

Rejseudgifter på IBB

Du skal påregne udgifter til et valgfrit semester på High School i USA eller på College i Canada på 1. år, et studieophold i 8 uger på 2. år, samt udgifter til 2 ugers work placement på 3. år, som ligeledes er obligatorisk.

Vælger du at ansøge om at tage andet semester i USA eller Canada skal du påregne følgende udgifter:

Undervisningen betales af Niels Brock. Udgifter til transport, lokaltransport under opholdet, ophold (boligudgifter herunder vask af tøj o.lign., morgenmad og aftensmad), forsikring og visum er i alt ca. 36.000 kr. for semestret. Udgifterne til rejserne på 2. år ligger på mellem 11.000 og 26.000 kr. afhængig af destination. Bemærk: Desværre skal vi forvente, at priserne for flytransport og leveomkostninger stiger og det betyder, at det kan blive dyrere.

Undervisningen betales af Niels Brock. Udgifter til transport, lokaltransport under opholdet, ophold (boligudgifter herunder vask af tøj o.lign., morgenmad og aftensmad) og forsikring.

Udgifter til praktikopholdet på 3. år afhænger meget af, hvor du vælger at tage i praktik. Der er mulighed for at tage i praktik i en udenlandsk virksomhed med placering i Danmark eller rejse til udlandet i praktik.

Masterclass samarbejde på HHX