Talentpleje

På Det Internationale Gymnasium har vi et stort fokus på at gøre det enkelte så dygtig, som overhovedet muligt. Det betyder, at vi har fokus på at give alle vores elever faglige udfordringer og på at pleje vores elevers faglige talenter.

På alle vores studieretninger er det derfor muligt at hæve til 5 eller 6 A-fag, og det betyder, at det faglige miljø er meget stærkt. Derudover er vi landets eneste HHX, der udbyder fagene kemi og fysik, og dermed udfordres eleverne også på tværs af fagretninger.

Vi laver også masterclasses i samarbejde med virksomheder og universiteter. 

Nuuk

Masterclass i Grønland

Med støtte fra Undervisningsministeriet kom 14 elever afsted til Nuuk, Grønland som en del af en masterclass. Turen indebar både virksomheds- og handelsskolebesøg, nordlyssejlning, vinterbadning og sightseeing af Isfjorden.

Deloitte Masterclass 2022

Masterclass i samarbejde med Deloitte

Endnu en vellykket masterclass i samarbejde med Deloitte blev afsluttet med glade og dygtigere elever, som dermed er klædt endnu bedre på til, hvad end fremtiden bringer.

Derudover tilbyder vi en række særlige tilbud, der løbende opdateres og aktualiseres. Vores særlige tiltag dækker blandt andet over:

  • Akademiet for Talentfulde Unge (ATU)
  • Akademiet for samfundsengagerede unge (ASU)
  • Forskerspire
  • Juvenes Translatores (oversætterkonkurrence)

Samlet dækker vores programmer over mange forskellige fag og niveauer, så der er mulighed for at udfordre netop dit talent. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte talentvejleder Gry Blom Hempel, grhe@niels.brock.dk