Handelsgymnasiet JTP

Handelsgymnasiet JTP er det ældste gymnasium blandt Niels Brocks fem gymnasier. Vi hører hjemme på Julius Thomsens Plads 6 med indgang lige over for Forum. I daglig tale kalder vi os blot JTP. Handelsgymnasiet JTP er et meget populært gymnasium, der hvert år har mange kvalificerede ansøgere. På JTP vil du opleve events og morgensamlinger med besøg af spændende virksomheder, der er med til at understøtte toningen på de enkelte studieretningslinjer. Vi har et godt studiemiljø, masser af traditioner og - ikke at forglemme - en dejlig kantine, som du sikkert også bliver glad for.

 

Hanne Greisen
Rektor Hanne Greisen

Stærk faglighed og stolte traditioner

Som de fire andre Niels Brock-gymnasier har vi fokus på at gøre dig fagligt stærk. Vi har især fokus på dine matematiske kompetencer, fordi det har stor betydning, når du efterfølgende skal søge ind på en videregående uddannelse, og fordi netop disse kompetencer er afgørende i økonomifagene på vores gymnasium. Vi lægger vægt på at give dig særlig viden inden for det finansielle, juridiske og samfundsfaglige område. Men det hele er ikke bare matematik og Excel. Gennem alle tre år på gymnasiet skal du udarbejde skriftlige opgaver, lave mundtlige præsentationer og deltage i konkurrencer som f.eks. DM i nationaløkonomi, DM i erhvervscase og samfundscup, der er en del af undervisningen.

Handelsgymnasiet JTP har fem studieretninger:

Studieretningsoversigt

Chat med os

Elevgruppe på Niels Brocks Innovationsgymnasium

Chat med os

Kunne du ikke besøge os til Åbent Hus – eller har du spørgsmål til vores ungdomsuddannelser/gymnasier, som du ikke har fået svar på, så kan du chatte med os den 7. og den 28. februar – begge dage mellem kl. 18.00-20.00. Vi sidder klar på hvert gymnasium til at svare på dine spørgsmål. Bag tasterne sidder både elever, rektorer og studievejlederne.

Værd at vide