Eliteidræt

Vi tager din sport seriøst

Er du elitesportsudøver, og har du behov for særlig pædagogik og fleksibilitet i hverdagen? På HHX Eliteidræt er vi de professionelle sportsklubbers foretrukne uddannelsespartner. Det betyder, at klubberne og sportsudøverne individuelt kan lægge træningspas. Alt dette sker i samarbejde og i en tæt dialog med klubberne, Team Danmark, Team Copenhagen og Frederiksberg Idræt. Igennem mange års udvikling af pædagogiske tilgange til denne elevgruppe, er studieretningsprofilen et meget kvalificeret tilbud til elitesportsudøvere.

OBS: Har du en sportslig godkendelse med enten Team Danmark, Team Copenhagen eller Frederiksberg Idræt kan du søge om forrang - dvs. fritaget fra reglen om transporttid. Læs mere via linket i højre side.

Hvorfor vælge Eliteidræt

På Niels Brocks linjer Eliteidræt og HHX Hybrid kan du kombinere din eliteidræt med det at gå i gymnasiet. Hør hvorfor vores eliteidrætselever har valgt Niels Brock.

Om undervisningen

For at give dig mulighed for at udøve din sportsgren, er den obligatoriske undervisning anderledes komprimeret og ligger mandag-torsdag senest til kl. 15 og fredag senest til kl. 14. Derudover er mødetiden tirsdag og torsdag kl. 11. Du får særligt tilrettelagte forløb, der gør det muligt for dig at være på længevarende træningsophold i din klub. Undervisningen har fokus på din motivation, din vilje, din evne og en overførsel af dine kompetencer fra din sportslige verden til skolen og omvendt. Som en naturlig del af undervisningen inddrages problemstillinger fra din hverdag omkring sundhed, motivation, søvn, kost, stress og prioritering og strukturering af hverdagen. Kort sagt er der fokus på det hele menneske.

Mød os