Eliteidræt

Vi tager din sport seriøst

Er du elitesportsudøver, og har du behov for særlig pædagogik og fleksibilitet i hverdagen? På Eliteidræt er vi de professionelle sportsklubbers foretrukne uddannelsespartner. Det betyder, at klubberne og sportsudøverne individuelt kan lægge træningspas. Alt dette sker i samarbejde og i en tæt dialog med klubberne, Team Danmark og Team Copenhagen. Igennem mange års udvikling af pædagogiske tilgange til denne elevgruppe, er studieretningsprofilen et meget kvalificeret tilbud til elitesportsudøvere.

Om undervisningen

For at give dig mulighed for at udøve din sportsgren, er den obligatoriske undervisning anderledes komprimeret og ligger mandag-torsdag senest til kl. 15 og fredag senest til kl. 14. Derudover er mødetiden tirsdag og torsdag kl. 11.

Du får særligt tilrettelagte forløb, der gør det muligt for dig at være på længevarende træningsophold i din klub. Undervisningen har fokus på din motivation, din vilje, din evne og en overførsel af dine kompetencer fra din sportslige verden til skolen og omvendt. Som en naturlig del af undervisningen inddrages problemstillinger fra din hverdag omkring sundhed, motivation, søvn, kost, stress og prioritering og strukturering af hverdagen. Kort sagt er der fokus på det hele menneske.

Mød os

Kontakt

Studievejleder - Team Copenhagen og Team Danmark koordinator
Ulla Legaard Justesen Studievejleder - Team Copenhagen og Team Danmark koordinator

Telefon: 33 41 93 15 E-mail: ulj@brock.dk