HHX Hybrid

På Niels Brocks helt nye studieretning HHX - Hybrid får du ligesom på Eliteidræt plads til at dyrke din sport på eliteniveau samtidig med, at du går i gymnasiet. Til forskel fra HHX Eliteidræt foregår en meget stor del af undervisningen online, og du kan følge med, når det passer ind i dine træningspas. HHX - Hybrid er for dig, der både tager din sport og din uddannelse så seriøst, at du ikke kan få det til at hænge sammen i de ’normale’ rammer for gymnasieundervisning. På HHX - Hybrid har du mulighed for at flexe, således, at der er plads til både din sport, din undervisning og til dig. Men alt er ikke online - du kommer selvfølgelig til at gå i en klasse med fysisk undervisning også, hvor du vil opleve livet på gymnasiet - og hvad der dertil hører af fredagscafeer og fester mv.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte vores studievejleder Ulla Justesen. 

 

Hvorfor vælge HHX Hybrid

Hvorfor vælge HHX Hybrid Som elitesportsudøver kan det være svært at få træning og undervisning til at passe sammen. Hybrid undervisning egner sig perfekt til denne situation. Du kan også følge undervisningen, når du fx er andre steder end hjemme. Med en HHX-eksamen får du en moderne studentereksamen, hvor du ikke kun analyserer litteratur, men også valutakurser og verdensmarkeder. Du får fag som it, markedsføring og international økonomi, og du lærer at tænke innovativt, som giver dig en rigtig god forudsætning for en karriere enten ved siden af din sportskarriere eller senere. En HHX-eksamen er adgangsgivende til alle videreuddannelser.

Elever på HHX JTPs gang

Hør mere om studieretningen

Vil du vide mere om fag, opbygning og indhold - også i forhold til din sport, så kontakt vores studievejleder Ulla Justesen

Om undervisningen

På HHX - Hybrid er den fysiske undervisning (i gennemsnit) i 1.g 40% og 60% er online. I 2.g er 70% online og i 3.g er 80% online. Der vil være en stor fleksibilitet i forhold til fysisk fremmøde, hvis du fx er i udlandet i forbindelse med din sport. På Niels Brock har vi i mange år kørt en eliteidrætslinje, og vi har stor erfaring med at undervise eliteidrætsudøvere. Vi ved, at der er andre behov. Vi har stor fokus på at digitalisere undervisningen, så den understøtter din læring. En stor del af din onlineundervisning vil være aktiviteter, som du løser i samspil med andre. 

Mød os