Økonomi

Du har allerede en interesse for tal og ønsker at blive dygtigere til økonomi. Studieretningen HHX Økonomi klæder dig solidt på til at læse videre på CBS eller KU. Mange af vores elever på denne retning søger også ind på jurastudiet.

Europaparlamentet fra en HHX studierejse
Fokus på samspillet mellem merkantil og almen dannelse

På studieretningsprofilen Økonomi lærer du at bruge det, du lærer i undervisningen på problemstillinger fra virkeligheden. Du kommer bl.a. på studietur til Bruxelles, hvor vi besøger NATO og Europa-Parlamentet samt AUDI og bryggeriet Stella Artois. Vi har særlig fokus på den merkantile dannelse i samspil med den almene dannelse, når vi på tredje år har en kort studietur til Oslo, hvor vi besøger Munch Museet og Nasjonalgalleriet.

Om undervisningen

På Økonomi underviser vi i forskellige økonomiske fag under virksomhedsøkonomi og international økonomi på A-niveau. At forstå økonomi er en forudsætning for at kunne forklare fænomener som fx finanskrisen. At læse økonomi kan give en bedre forståelse for nogle af de udfordringer, virksomheder og andre organisationer står overfor i dag. På de flerfaglige forløb kan du blandt andet lære, hvordan britiske virksomheder implementerer CSR strategier, få kendskab til årsregnskab på engelsk eller hvordan borgernes frihed udfordres af BIG data. Du kommer til at involvere dig i fagene, og du bliver bedre til at reflektere over aktuelle problemstillinger. 

Mød os