Business & Economics Elite - Mød Johanne

Johanne Brückner 3 BEE DIG.JPG

Hvad fik dig til at vælge Business & Economics Elite på Det Internationale Gymnasium?  

Jeg valgte linjen, da jeg så den som en god mulighed for at kombinere de merkantile fag med det samfundsfaglige perspektiv, som det giver at have samfundsfag på A-niveau. Desuden var jeg meget tiltrukket af det høje faglige niveau på Eliten, hvor alle tager deres uddannelse seriøst.

Hvad er godt og anderledes ved at læse HHX på Niels Brock?

Det er spændende at gå på Niels Brock pga. skolens forretningsmæssige og virkelighedsnære profil, og det er fedt, at man får lov til at bruge sin viden i praksis, når vi f.eks. har erhvervscases og innovation cup. Skolens elever kommer fra vidt forskellige steder i landet, hvilket har skabt en blandet elevsammensætning hvor der er plads til alle og hvor vi, trods vores forskellige baggrunde, har mange af de samme interesser. 

Ved du hvad du vil bruge Business & Economics til?

Efter gymnasiet vil jeg gerne studere på CBS og senere har jeg en drøm om at opstarte min egen virksomhed. 

Hvilke fag kan du bedst lide og hvorfor?

Jeg er rigtigt glad for de økonomiske fag, afsætning, virksomhedsøkonomi og international økonomi, da jeg godt kan lide at arbejde med forskellige virksomheder og landes økonomier.  Desuden er jeg glad for samfundsfag og de sproglige fag.

Hvilke sjove traditioner og sociale aktiviteter er der på skolen?

Når man starter i 1.g er der en hel uge, hvor man laver en masse aktiviteter med tutorerne, hvilket er en rigtig god måde at lære skolen og de andre elever at kende på. Hver måned er der fredagscaféer, og desuden har man mulighed for at komme på forskellige rejser. I 1.g var  jeg f.eks. i Kroatien, og næste år skal jeg i praktik i udlandet.