Eliteidræt - mød Noah

Noah Watt - Eliteidræt JTP.JPG

Hvad fik dig til at vælge studieretningen eliteidræt på Handelsgymnasiet JTP?

Jeg valgte eliteidræt fordi alt, hvad jeg havde hørt om det var gode ting. En af mine sportsvenner som jeg træner med har gået på eliteidrætslinjen og var rigtig glad for at gå der, fordi den var fleksibel og samtidig lærte han en masse om økonomi, jura, marketing og virksomheder, som han kan bruge nu, hvor han er færdig. Jeg vil gerne være professionel racerkører og det at tage min uddannelse på en eliteidrætslinje hjælper mig en del i min hver dag, fordi jeg rejser så meget. 

Hvad er godt og anderledes ved at læse HHX på Niels Brock?

Jeg synes, at det er nogle ret dygtige lærere vi har på skolen og nogle interessante fag. Socialt har jeg det mega godt, hvilket også er et stort plus. Jeg fik anbefalet JTPs eliteidrætslinje af en af mine venner som også er racekører og som selv har gået på handelsgymnasiet, og selvom jeg bor i Stenløse, er det let at komme med offentlig transport til Forum. 

Ved du hvad du vil bruge eliteidræt til? 

Jeg ved ikke med 100% hvad jeg vil bruge uddannelsen til, men jeg går med en drøm om en dag at blive ejer af mit eget store firma. 

Hvilke fag kan du bedst lide og hvorfor? 

Jeg kan lige i øjeblikket bedst lide international økonomi, da faget fanger mig og jeg synes det internationale marked er spændende at lære om. 

Hvilke traditioner og sociale aktiviteter er der på skolen? 

Vi har fredagscafé en gang hver anden måned og så bliver der holdt nogle fester for alle Niels Brock gymnasierne sammen. Så har vi også en stor galla fest.

Som eliteidrætsudøver er man tit en offentlig person som fans vil følge og som virksomheder forærer gaver. På erhvervsjura bliver de undervist i reglerne.