Marketing - Mød Emil Munkholm

Emil Munkholm 2 - NVG Digital Marketing.JPG

Hvad fik dig til at vælge marketing på Nørre Voldgade gymnasium?  

Jeg valgte marketing på Nørre Voldgade gymnasium, fordi det har aktualitet. På marketing lærer vi fx på vores studieretningsfag afsætning A, om hvordan man kan bruge internettet til markedsføring, hvilket i takt med digitaliseringen bliver mere og mere relevant. Derudover havde jeg hørt mange gode ting om Niels Brock, både fra venner og familie men også fra tidligere elever. Samspillet mellem det høje faglige niveau, de gode lærere og den gode beliggenhed centralt i København gør Nørre Voldgade gymnasium til den perfekte cocktail for elever, der er klar på at yde en indsats.

Hvad er godt og anderledes ved at læse HHX på Niels Brock?

Først og fremmest lærer man rigtig meget ved at læse HHX på Niels Brock - en viden, der både kan bruges i skolen men også i hverdagen. Desuden er lærerne også en væsentlig faktor. Det er tydeligt hvordan lærerne inddrager markedsføringen i undervisningen - selv i ikke-økonomiske fag. Eksempelvis lærer vi om handelsbreve i tysk og om virksomhedsrelaterede cases i matematik. En anden ting, der er godt ved Niels Brock, er moderne undervisning. Alle vores bøger er e-bøger, hvilket betyder at vi ikke behøver at slæbe en stor bunke bøger til og fra skole hver dag. Derudover har Niels Brock sin egen app, hvor man kan tjekke fravær, lektier, skema osv. - en lækker detalje. Men mest relevant er nok det høje faglige niveau. Dette kan både mærkes i undervisningen, men også på atmosfæren på gangene. 

Ved du hvad du vil bruge Marketing til?

Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg vil efter gymnasiet, men det bliver helt sikkert noget handelsrelateret. Jeg har i planerne at vælge matematik A som valgfag i 3.g, hvilket åbner for mange videregående uddannelser. Kort sagt er man næsten sikret en fremtid ved at vælge HHX på Niels Brock.

Hvilke fag kan du bedst lide og hvorfor? 

Jeg kan meget godt lide matematik og afsætning, og derfor tænker jeg også at hæve matematik så jeg har det alle 3 år. Afsætning er nyt, når man starter på HHX, og var derfor også et af de fag, der gjorde stort indtryk på mig da jeg startede på gymnasiet. Afsætning tager udgangspunkt i hvordan en virksomhed kan sælge mere til kunderne - deraf navnet. Ved at arbejde med cases, altså opgaver, der tager afsæt i en given virksomhed, bliver faget også meget virkelighedsnært, og hjælper os med at bruge teorien i praksis. Derudover er afsætning også meget relevant for studieretningen, digital markedsføring, og derfor også et fag vi har på A-niveau.

Hvilke sjove traditioner og sociale aktiviteter er der på skolen?

Da gymnasiet på Nørre Voldgade er forholdsvist nyt er vi, som elever, selv med til at udforme traditionerne og de sociale aktiviteter på gymnasiet. Vores super gode og engagerede festudvalg står for at afholde fredagscaféer, oftest med et sæsonbaseret tema og udklædningskonkurrencer. Derudover står festudvalget også for festerne på gymnasiet - en mulighed for at lære hinanden at kende, både på tværs af klasserne og årgangene. Studieturen, der foregår i foråret i 2.g, er herudover også en fed social aktivitet, der på mange måder er både socialt aktiverende, men også har det faglige aspekt med sig. Vi skal til marts til New York i en hel uge, hvilket jeg ser meget frem til. Her skal vi bo central i New York, lige ved siden af Central Park. En unik mulighed for at afprøve det vi har lært i undervisningen.

På Handelsgymnasiet Nørre Voldgade har eleverne også faget filosofi. Hør underviser Troels Ammentorp fortælle om hvorfor filosofi er så relevant i en digital tidsalder.