Projektleder - Mød Mazen

Mazen Fattah 2 Projektleder Innovationsgymnasiet.JPG

Hvad fik dig til at vælge projektleder på Innovationsgymnasiet? 

Jeg valgte projektlederlinjen, da jeg fandt det utroligt relevant at kunne samarbejde og omdanne problemstillinger til projekter, som kan føres ud i livet. Det er meget virkelighedsnært på projektlederlinjen - det fik jeg et indtryk af, da jeg i grundforløbet havde utallige gruppebaserede projekter, hvor roller blev uddelt på tværs i gruppen.

 

Hvad er godt og anderledes ved at læse HHX på Niels Brock? 

Det at være elev på Niels Brock Innovationsgymnasiet taler næsten lidt for sig selv. Undervejs får du en åbenbaring på, hvad du er i stand til at præstere. Der er ingen grænser for dine ideer, og der er rig muligheder for at få støtte undervejs af dygtige lærere.

Hvilke fag kan du bedst lide og hvorfor? 

Jeg er helt optaget af faget Afsætningsøkonomi. Det er et fag, som blander samfundsmæssige interaktioner med økonomiske aspekter. Du får en indsigt af, hvad det vil sige, som virksomhed at fungere i et samfund med forskellige holdninger, og handlinger blandt forbrugere. Det er et afsindigt spændende fag, da virksomheden egentlig er en brik i et puslespil. Der er utrolig mange forskellige faktorer som en virksomhed skal tage højde for inden en beslutning kan træffes.

Hvilke sjove traditioner og sociale aktiviteter er der på skolen? 

Skolen er spækket med sjove traditioner, som ikke kan undgås. Det bliver vildere, og mere innovativt år for år. Vi er jo trods alt kendte for vores fede fredagscafeer, som foregår en fredag lige efter skole. Derudover er gallafesten en aktivitet man ikke må gå glip af. Alt i alt har vi et festudvalg og en masse andre udvalg, som løbende gør skolen attraktiv med alle mulige forskellige aktiviteter såsom idrætsdag, temafester, spilledage og meget andet.

Hør Sophie fortælle om hvordan eleverne får sparring og et legerum til at stifte egne virksomheder i undervisningen.