Innovationsgymnasiet

På Niels Brocks Innovationsgymnasium kombinerer vi klassiske handelsskolefag med læring om innovation og iværksætteri, projektledelse og digitale medier. Elever på Innovationsgymnasiet lærer bl.a. at udvikle og konkretisere ideer, som har værdi for samfundet.

Er du allerede tilmeldt et andet gymnasium, men vil hellere skifte til et af Niels Brocks HHX gymnasier, kan du skrive dig op via linket til højre. 

Læs om Innovationsgymnasiets tre studieretninger
pil_paltorp_skabe.jpg
Fokus på fremtiden

Som navnet antyder, ligger innovation indkodet i Innovationsgymnasiets DNA, men vi har også øje for den stigende digitalisering. Derfor tager vi også 3D-printeren i brug og arbejder med robotteknologi på Innovationsgymnasiet. Kort fortalt har Innovationsgymnasiet alt det, der hører til en traditionel HHX men er især rettet mod dig, som brænder for det digitale felt og som gerne vil dyrke dit iværksættergen samtidig med, at du tager en studentereksamen. Vidste du, at eleverne på Innovationsgymnasiet har deres eget skoleblad NOITAVONNI som vi er meget stolte af. Du kan se sidste nye version her.