Innovationsgymnasiet

På Innovationsgymnasiet styrker vi din viden, dine kompetencer og din handlekraft med et fokus på at skabe værdi for dig selv og for andre. Du lærer løsningsfokuserede redskaber og strategier, og i samarbejde med andre træner du et mindset, der gør dig bedre til at se muligheder og til at omsætte ideer til handling og business.

Vi er et 12-sporet gymnasium og bor lige over for metrostationen Forum. 

Uanset hvilken studieretning du vælger, får du – ud over de almindelige HHX-fag – trænet dine innovative kompetencer og dine evner til at samarbejde og styre et projekt. Og vi støtter dig, hvis du har din egen virksomhed eller vælger at starte én, mens du går hos os – uanset om du blogger, laver computerspil, vil oprette en webshop eller noget helt fjerde.

 

Annemerete Esmark Thers - Rektor på Niels Brocks EUX gymnasium.jpg
Rektor Anne-Merete Esmark Thers

Fokus på fremtiden

Vores mål om at være innovative understøttes af de nyeste pædagogiske metoder og læringsredskaber. Innovationsgymnasiet trækker på Niels Brocks 140 år lange historie, men er også i fuld gang med at opbygge egne traditioner og aktiviteter, som f.eks. et nyt studie til produktion af podcasts og vores iværksætternetværk for de elever, der ønsker at arbejde med deres egen virksomhed, mens de går i gymnasiet. Vi inddrager vores omverden aktivt ved ofte at tage ud af huset på virksomhedsbesøg og vi inviterer virksomhederne ind til os. Desuden er vi en del af Niels Brocks eget Innovation Academy, som er et innovations- og iværksætterforløb over seks måneder.

Innovationsgymnasiet har tre studieretninger:

Studieretningsoversigt

Værd at vide

FAQ

På Niels Brock Innovationsgymnasiet kan du vælge mellem tre forskellige linjer / studieretninger. Uanset hvilken retning du vælger på vores Innovationsgymnasium, vil du få styrket dine innovative kompetencer og du vil blive skarp på at omsætte dine ideer til business. De tre forskellige studieretninger er Projektledelse, E-Business & Digitalisering og Innovation & Startup. Du kan læse meget mere om de tre linjer her.

Innovation handler om at udvikle nye ideer, men i ligeså høj grad også om at få dem realiseret i praksis, så de kan skabe værdi. Innovation kommer i mange forskellige størrelser, men fælles for dem er, at de bryder op med en tidligere praksis - altså ændrer ved måden vi gør en bestemt ting på. På Innovationsgymnasiet får du en masse gode redskaber til at komme på den gode idé og få den omsat til handlinger, der skaber værdi.

Innovation er enormt vigtig for vores samfund og den økonomiske udvikling. Innovation er blandt andet med til at effektivisere løsninger, så de bliver mere effektive og skaber større værdi. Derudover er mange brancher præget af stadig større konkurrence fra hele verden, og virksomheder er derfor nødt til at være innovative, for at kunne fastholde deres position på markedet. Innovationsgymnasiet er derfor rigtig relevant og vil byde på mange fremtidige muliger for dig.