Innovationsgymnasiet

På Innovationsgymnasiet styrker vi din viden, dine kompetencer og din handlekraft med et fokus på at skabe værdi for dig selv og for andre. Du lærer løsningsfokuserede redskaber og strategier, og i samarbejde med andre træner du et mindset, der gør dig bedre til at se muligheder og til at omsætte ideer til handling og business.

Vi er et 12-sporet gymnasium og bor lige over for metrostationen Forum. 

Uanset hvilken studieretning du vælger, får du – ud over de almindelige HHX-fag – trænet dine innovative kompetencer og dine evner til at samarbejde og styre et projekt. Og vi støtter dig, hvis du har din egen virksomhed eller vælger at starte én, mens du går hos os – uanset om du blogger, laver computerspil, vil oprette en webshop eller noget helt fjerde.

 

Portræt af 2 HHX elever fra Niels Brock med blå baggrund
Annemerete Esmark Thers - Rektor på Niels Brocks EUX gymnasium.jpg
Rektor Anne-Merete Esmark Thers

Hvad er innovation?

Hvad er innovation og hvad betyder innovation for os på Niels Brock? Innovation er ikke bare et buzzword; det er en livsstil her på innovationgymnasiet. Innovation handler om at identificere behov, udfordre eksisterende metoder og skabe noget nyt og meningsfuldt. Det er at tænke kreativt, arbejde i tværfaglige teams og finde innovative løsninger på komplekse udfordringer. Hos Niels Brock lærer vi vores studerende at forstå, hvad innovation virkelig betyder, og hvordan de kan anvende det i praksis.

Vores innovative studieretninger:

Studieretningsoversigt

Værd at vide

FAQ

På Niels Brock Innovationsgymnasiet kan du vælge mellem tre forskellige linjer / studieretninger. Uanset hvilken retning du vælger på vores Innovationsgymnasium, vil du få styrket dine innovative kompetencer og du vil blive skarp på at omsætte dine ideer til business. De tre forskellige studieretninger er Projektledelse, E-Business og Innovation & Startup. Du kan læse meget mere om de tre linjer her.

Niels Brock går ud over blot at tale om innovation. Vi praktiserer det. Vores undervisningsmetoder, projekter og samarbejdspartnere er alle designet til at fremme innovation og entreprenørskab. Her handler det om at gøre en forskel i verden og forstå, hvordan innovation kan ændre.

Innovation og entreprenørskab mener vi er tæt forbundet. Hos Niels Brock er vi forpligtet til at uddanne vores studerende i både at tænke innovativt og handle som iværksættere. Vi forstår, at innovation og entreprenørskab går hånd i hånd for at skabe bæredygtig værdi i dagens konkurrenceprægede verden. Vi udstyrer vores studerende med de færdigheder og viden, der er nødvendige.

Ved at vælge Niels Brocks Innovationsgymnasie investerer du i din fremtid og bliver en del af et fællesskab, der forstår vigtigheden af innovation og entreprenørskab

Vores mål er at hjælpe vores studerende med at blive dygtige problemløsere og innovative tænkere, der kan forme fremtiden. På vores innovationsgymnasie kan du læse tre forskellige studieretninger, som alle har fokus på innovativ tænkning.