Innovationsgymnasiet

På Innovationsgymnasiet styrker vi din viden, dine kompetencer og din handlekraft med et fokus på at skabe værdi for dig selv og for andre. Du lærer løsningsfokuserede redskaber og strategier, og i samarbejde med andre træner du et mindset, der gør dig bedre til at se muligheder og til at omsætte ideer til handling og business.

Uanset hvilken studieretning du vælger, får du – ud over de almindelige HHX-fag – trænet dine innovative kompetencer og dine evner til at samarbejde og styre et projekt. Og vi støtter dig, hvis du har din egen virksomhed eller vælger at starte én, mens du går hos os – uanset om du blogger, laver computerspil, vil oprette en webshop eller noget helt fjerde.

Virtuel orienteringsaften

pil_paltorp_skabe.jpg

Fokus på fremtiden

Vores mål om at være innovative understøttes af de nyeste pædagogiske metoder og læringsredskaber. Innovationsgymnasiet trækker på Niels Brocks 140 år lange historie, men er også i fuld gang med at opbygge egne traditioner og aktiviteter, som f.eks. et nyt studie til produktion af podcasts og vores iværksætternetværk for de elever, der ønsker at arbejde med deres egen virksomhed, mens de går i gymnasiet. Vi inddrager vores omverden aktivt ved ofte at tage ud af huset på virksomhedsbesøg og vi inviterer virksomhederne ind til os. Desuden er vi en del af Niels Brocks eget Innovation Academy, som er et innovations- og iværksætterforløb over seks måneder

Innovationsgymnasiet har tre studieretninger:

Sammenlign fagene på studieretningerne

Værd at vide