E-Business

Udforsk din indre online iværksætter

På E-business får du kompetencer og viden om udførelsen af online forretningsprocesser. Du vil bl.a. opnå viden om arbejdet med og vigtigheden af de forretningsprocesser, der fx omfatter køb og salg af varer og tjenester samt hvordan de digitale medier kan anvendes i markedsføringen og ikke mindst, hvordan de fungerer. E-business er på alle måder en ungdomsuddannelse, der uddanner dig til morgendagens arbejdsmarked.

Elever fra Niels Brock i en oplægssituation
Uddanner dig til fremtidens arbejdsmarked

E-business er på alle måder en studieretning, der uddanner dig til morgendagens arbejdsmarked. Selvom studieretningen E-business har fokus på de digitale muligheder, der er i dag, så er det samtidig en helt almindelig gymnasial uddannelse, der giver adgang til de fleste videregående uddannelser. Det betyder, at studenter fra E-Business på Niels Brock kan læse videre på erhvervsakademiuddannelser og på universiteter i Danmark og udlandet. Studenter fra E-Business læser alt fra jura og økonomi til sprog og journalistik. Men der er også mange studenter fra Niels Brock, der fortsætter i det digitale spor og læser videre på ITU.

Om undervisningen

Du skal med udgangspunkt i dine studieretningsfag informatik og virksomhedsøkonomi have viden om, hvordan it kan understøtte og drive fremtidens forretninger. Du lærer at anvende it-værktøjer og udvikle dine digitale kompetencer, så du bliver en kompetent, ansvarlig digital producent.