E-Business & Digitalisering

Bliv digital iværksætter

På studieretningen E-Business & Digitalisering forbereder vi dig på den digitale virkelighed, der venter dig efter studierne. Du lærer bl.a. om SEO og Google AdWords, men beskæftiger dig også med udvikling af apps og lærer hvordan man starter og driver en webshop. E-Business & Digitalisering er på alle måder en ungdomsuddannelse, der uddanner unge til morgendagens arbejdsmarked.

Niels_Brock_22okt_198380.jpg
Uddanner dig til fremtidens arbejdsmarked

E-business & digitalisering er på alle måder en studieretning, der uddanner dig til morgendagens arbejdsmarked. Selvom studieretningen E-business & Digitalisering har fokus på de digitale muligheder, der er i dag, så er det samtidig en helt almindelig gymnasial uddannelse, der giver adgang til de fleste videregående uddannelser. Det betyder, at studenter fra E-Business & Digitalisering på Niels Brock kan læse videre på erhvervsakademiuddannelser og på universiteter i Danmark og udlandet. Studenter fra E-Business & Digitalisering læser alt fra jura og økonomi til sprog og journalistik. Men der er også mange studenter fra Niels Brock, der fortsætter i det digitale spor og læser videre på ITU.

Om undervisningen

Du skal med udgangspunkt i dine studieretningsfag informatik og virksomhedsøkonomi have viden om, hvordan it kan understøtte og drive fremtidens forretninger. Du lærer at anvende it-værktøjer og udvikle dine digitale kompetencer, så du bliver en kompetent, ansvarlig digital producent.

Mød en elev

Niels_Brock_22okt_198203.jpg

Anastacia har altid været mere interesseret i matematik end i almene fag og valgte E-Business fordi hun er sikker på at det er noget hun kan bruge i fremtiden. På E-Business får eleverne tit tid til at fordybe sig i en virksomhed og det er sindssygt spændende at arbejde med virkelige virksomheder og cases.

Kontakt

Studievejleder
Annemarie Lübben Studievejleder

Telefon: 23 21 46 92 E-mail: anc@brock.dk
Studievejleder
Daniel Kruse Studievejleder

Telefon: 23 21 46 52 E-mail: dakr@niels.brock.dk
Studievejleder
Gry Bonde Jacobsen Studievejleder

Telefon: 23 21 46 65 E-mail: gbj@brock.dk