Innovation & start-up

Har du hovedet fuldt af idéer?

På Innovation & start-up lærer du om iværksætteri, kreativitet og markedsføring. Du bliver bl.a. en del af vores Innovation Academy, hvor du kan sætte fut i dine egne ideer med inspiration fra succesfulde iværksættere.

Niels_Brock_22okt_198282.jpg
Lær alt om iværksætteri

Kort sagt lærer du, hvad der skal til for at starte og drive din egen virksomhed. Du lærer om innovation og iværksætteri og har samtidig fag på højt niveau som virksomhedsøkonomi og afsætning.

Om undervisningen

Studieretningen Innovation og start-up kombinerer de klassiske handelsskolefag med fag, der er særligt relevante for innovation og iværksætteri. Det betyder, at elever på studieretningen også læser dansk, engelsk, matematik og samfundsfag på et niveau, der giver adgang til de fleste videregående uddannelser. Det åbner mange muligheder for eleverne på studieretningen.

Mød en elev

Sundos Nabulsi 2 Innovation og startup Innovationsgymnasiet.JPG

Sundos tog på Innovation og start-up på besøgsdagene som åbnede hendes øjne for en masse fremtidsmuligheder og ideer og gav hende lyst til at blive sin egen chef. Hun har lige deltaget på Innovation cup med et birth kit der skal transporteres med drone til fødende kvinder i Indien for at nedbringe børnedødeligheden.

Kontakt

Studievejleder
Annemarie Lübben Studievejleder

Telefon: 23 21 46 92 E-mail: anc@brock.dk
Studievejleder
Daniel Kruse Studievejleder

Telefon: 23 21 46 52 E-mail: dakr@niels.brock.dk
Studievejleder
Gry Bonde Jacobsen Studievejleder

Telefon: 23 21 46 65 E-mail: gbj@brock.dk