Handelsgymnasiet Nørre Voldgade

På Nørre Voldgade har vi fingeren på pulsen i forhold til fremtidens teknologier og arbejdsformer og gør dig parat til at udarbejde forretningsstrategier, arbejde med digital markedsføring og design af kundeløsninger. Det hele baseret på strategiske analyser af konkrete virksomheder og markeder. Vi kombinerer business, strategi og digitalisering og arbejder i et felt, hvor der hele tiden er fart på og hele tiden er nye løsninger, som vi skal forholde os til. Vi arbejder derfor med at forstå teknologier og processer, og især hvordan de påvirker os som forbrugere og som mennesker. Konkret arbejder vi på at forberede dig på at arbejde med innovative strategiske tiltag, hvor vi inddrager fx VR/AR og kunstig intelligens. Vi bor lige ved siden af Nørreport station. 

 

Portrætbillede af HHX NVG elever ved vinduet
Niels Brock brand - nærfoto af kvinde - beige højhalset og turkis baggrund
Rektor Dorthe Møller

Fokus på teknologi

På Handelsgymnasiet Nørre Voldgade giver vi dig en solid ballast til dine videre studier, fordi vi sætter ambitiøse mål. Du kan bl.a. deltage i DM i erhvervscase, præsentere kampagneforslag til en CEO, teste Virsabis nyeste teknologier, blogge fra studieturen og meget mere. Du kommer til at have en hverdag i et rigtig godt studiemiljø. Det er tydeligt, at vores elever er stærke til at skabe relationer og ved, at et godt netværk er en af vejene til trivsel og læring. Der er et stort elevengagement, og vi har et aktivt elevråd og et godt festudvalg, der både bidrager til at bevare gamle traditioner og opbygge nye.

Handelsgymnasiet Nørre Voldgade har tre studieretninger:

Studieretningsoversigt

Værd at vide

FAQ

Ønsker du en marketing uddannelse eller måske en designer uddannelse? På Nørre Voldgade har du mulighed for at vælge mellem vores tre studieretninger: Future Business - Marketing - UX Design. Alle tre studieretninger har fokus på innovation og fremtidens teknologier.

Med en designer uddannelse og helt specifikt som UX designer er du med til at skabe eller forbedre digitale produkter ved at sætte brugerens behov i fokus.

Vores UX design uddannelse er designet til at forme dig til en ekspert i brugeroplevelsesdesign. Vi træner dig i at forstå brugernes behov, skabe intuitive digitale grænseflader og anvende avancerede designværktøjer. Vores erfarne undervisere og innovative tilgang giver dig den viden og de færdigheder, du har brug for, for at udmærke dig som en dygtig UX Designer.

Som UX designer vil du have mulighed for job i for eksempel it-branchen og den offentlige sektor. Mulighederne for stillinger som UX designer er mange, du kan blandt andet få job som UX designer, konceptudvikler, interaktionsdesigner, konsulent eller projektleder.