Handelsgymnasiet Nørre Voldgade

På Nørre Voldgade har vi fingeren på pulsen i forhold til fremtidens teknologier og arbejdsformer og gør dig parat til at udarbejde forretningsstrategier, arbejde med digital markedsføring og design af kundeløsninger. Det hele baseret på strategiske analyser af konkrete virksomheder og markeder. Vi kombinerer business, strategi og digitalisering og arbejder i et felt, hvor der hele tiden er fart på og hele tiden er nye løsninger, som vi skal forholde os til. Vi arbejder derfor med at forstå teknologier og processer, og især hvordan de påvirker os som forbrugere og som mennesker. Konkret arbejder vi på at forberede dig på at arbejde med innovative strategiske tiltag, hvor vi inddrager fx VR/AR og kunstig intelligens.

Handelsgymnasiet Nørre Voldgade er 8-sporet, og vi bor lige ved siden af Nørreport station. 

Som noget nyt er vores linje UX Design blevet godkendt som en særlig faglig profil. Det betyder, at du kan søge linjen med forrang og dermed er undtaget kravet om afstand. Læs mere i linket til højre om ansøgning og optagelse.  

 

Niels Brock brand - nærfoto af kvinde - beige højhalset og turkis baggrund
Rektor Dorthe Møller

Fokus på teknologi

På Handelsgymnasiet Nørre Voldgade giver vi dig en solid ballast til dine videre studier, fordi vi sætter ambitiøse mål. Du kan bl.a. deltage i DM i erhvervscase, præsentere kampagneforslag til en CEO, teste Virsabis nyeste teknologier, blogge fra studieturen og meget mere. Du kommer til at have en hverdag i et rigtig godt studiemiljø. Det er tydeligt, at vores elever er stærke til at skabe relationer og ved, at et godt netværk er en af vejene til trivsel og læring. Der er et stort elevengagement, og vi har et aktivt elevråd og et godt festudvalg, der både bidrager til at bevare gamle traditioner og opbygge nye.

Iris På UX Design På NVG 2023 3

Linjen UX Design er undtaget afstandskriteriet

Vi har fået godkendt UX Design som en særlig faglig profil. Det betyder, at linjen er undtaget afstandskriteriet og at vi selv vurderer ansøgningerne. Det gælder dog kun, hvis du vælger fagkombinationen IT A, Afsætning A og International økonomi A. Læs mere om dette på studieretningssiden UX Design

Handelsgymnasiet Nørre Voldgade har tre studieretninger:

Studieretningsoversigt

Værd at vide