Handelsgymnasiet på Nørre Voldgade

På Nørre Voldgade har vi fingeren på pulsen i forhold til fremtidens teknologier og arbejdsformer og gør dig parat til at udarbejde forretningsstrategier, arbejde med digital markedsføring og design af kundeløsninger. Det hele baseret på strategiske analyser af konkrete virksomheder og markeder. Vi kombinerer business, strategi og digitalisering og arbejder i et felt, hvor der hele tiden er fart på og hele tiden er nye løsninger, som vi skal forholde os til. Vi arbejder derfor med at forstå teknologier og processer, og især hvordan de påvirker os som forbrugere og som mennesker. Konkret arbejder vi på at forberede dig på at arbejde med innovative strategiske tiltag, hvor vi inddrager fx VR/AR og kunstig intelligens.

Som noget nyt er vores linje UX Design blevet godkendt som en særlig faglig profil, hvilket vi er meget stolte af. Det betyder, at vi selv må optage elever på studieretningen, fordi den er undtaget afstandskriteriet. 

 

Niels Brock brand - nærfoto af kvinde - beige højhalset og turkis baggrund
Rektor Dorthe Møller

Fokus på teknologi

På Handelsgymnasiet Nørre Voldgade giver vi dig en solid ballast til dine videre studier, fordi vi sætter ambitiøse mål. Du kan bl.a. deltage i DM i erhvervscase, præsentere kampagneforslag til en CEO, teste Virsabis nyeste teknologier, blogge fra studieturen og meget mere. Du kommer til at have en hverdag i et rigtig godt studiemiljø. Det er tydeligt, at vores elever er stærke til at skabe relationer og ved, at et godt netværk er en af vejene til trivsel og læring. Der er et stort elevengagement, og vi har et aktivt elevråd og et godt festudvalg, der både bidrager til at bevare gamle traditioner og opbygge nye.

Iris På UX Design På NVG 2023 3

UX Design er undtaget afstandskriteriet

Vi har fået godkendt UX Design som en særlig faglig profil. Det er vi meget stolte af. Det betyder, at linjen er undtaget afstandskriteriet og at vi selv vurderer ansøgningerne.

Handelsgymnasiet Nørre Voldgade har tre studieretninger:

Studieretningsoversigt

Chat med os

Elevgruppe på Niels Brocks Innovationsgymnasium

Kunne du ikke besøge os til Åbent Hus – eller har du spørgsmål til vores ungdomsuddannelser/gymnasier, du ikke har fået svar på, så kan du chatte med os den 7. og den 28. februar – begge dage mellem kl. 18.00-20.00. Vi sidder klar på hvert gymnasium til at svare på dine spørgsmål. Bag tasterne sidder både elever, rektorer og studievejlederne.

Værd at vide