Handelsgymnasiet Nørre Voldgade

På Handelsgymnasiet Nørre Voldgade har vi fokus på både teknologi, markedsføring og forretningsudvikling, og på hvordan en konstant foranderlig verden påvirker vores liv. Derfor kombinerer vi de traditionelle HHX-fag med kompetencer til at arbejde med de nyeste teknologier og arbejder med fx anvendelse af Artificial Intelligence, Big Data og Internet of Things.

Er du allerede tilmeldt et andet gymnasium, men vil hellere skifte til et af Niels Brocks HHX gymnasier, kan du skrive dig op via linket til højre. 

Læs om Handelsgymnasiet Nørre Voldgades tre studieretninger
Bureau for en uge

Eleverne fra HHX Nørre Voldgade hjælper LEGO med fremtidens forretningsidéer.

Dorthe Heide_1.jpg
Her er alt digitalt

Jeg hedder Dorthe Heide og jeg er rektor her på HHX Nørre Voldgade. På Nørre Voldgade kobler vi de traditionelle handelsdyder inden for marketing med digitalisering og en grundlæggende forståelse af teknik. Det giver os en lidt anderledes profil. Det er vi stolte af, for på den måde forbereder vi vores elever på, at det er vigtigt både at have forretningsforståelse og indsigt i tekniske emner. Vi udbyder linjerne HHX Digital marketing og HHX Digital business, og fra august 2020 åbner vores nye linje HHX UX-design i samarbejde med Apple. Nørre Voldgade er et nyt gymnasium. Det betyder, at nuværende og nye elever i høj grad påvirker udviklingen af stedet.

Se en film fra vores Tech Marketing Day

For nylig inviterede HHX Nørre Voldgade til Tech Marketing Day, hvor vores elever mødte spændende tech-virksomheder som Salesforce, Agillic, Yodaway og hørte oplæg med blandt andre Niels Ralund fra FDIH og tidligere undervisningsminister Merete Riisager. Tech Marketing Day 2020 blev startskuddet til en helt ny tradition, som vi vil afholde hvert år fremover. Se med her.