Future business

Hvordan ser den digitale fremtid ud?

Studieretningen Future Business er for dig, der er glad for at arbejde med at analysere og forstå sammenhænge, for derefter at bruge din viden til at udvikle spændende løsninger for virksomhederne. Vores blik er rettet mod virksomhederne i en digital kontekst gennem et todelt fokus på forretning og teknologi. Vi ved, at der er spændende uddannelser og seje jobs med de kompetencer.

Samarbejde med ITU

Virksomheder indsamler rigtig mange data. I samarbejde med IT universitetet  diskuterer vi på studieretningen, hvilke data, der er rimelige at indsamle og hvordan de kan indsamles og ikke mindst, hvordan de kan bruges til at forbedre virksomhedernes muligheder for at skabe afkast for sig selv og samfundet. Vi udfordrer hele tiden ved at stille kritiske spørgsmål til, hvordan digitalisering og nye teknologier påvirker og udvikler virksomheder og den måde, vi arbejder sammen på.

Om undervisningen

På Future business arbejder vi parallelt med virksomhedsøkonomi og matematik og kobler fagene sammen fra starten. Vi gør matematik virkelighedsnært, så faget bliver dit stærke fundament til at forstå, hvordan virksomhederne arbejder digitalt. Det gør vi ved at arbejde fokuseret med logisk tænkning, algoritmer og matematiske modeller. Vi giver mulighed for at tage forskellige valgfag, som styrker dine matematiske og digitale kompetencer. Du kan bl.a. vælge it B og programmering, men du kan også vælge at kombinere med psykologi og filosofi.

Mød os