UX Design

Kan it gøre verden bedre?

På UX Design er vi interesserede i brugeroplevelser, digitalt design og SoMe-strategier, der kan styrke virksomhedernes salg og indtjening i en dansk og international kontekst. Vi kobler it-faget med de andre økonomiske fag og styrker dermed din kompetence til at gøre en forskel for fremtidens virksomheder og forbrugere.

blevet godkendt som undtaget elevfordelingsopgørelsen, hvilket vi er meget glade for. Det betyder, at Det Internationale Gymnasium selv kan optage elever på studieretningen og at den er undtaget afstandskriteriet. Læs mere om adgangskrav og optagelse til højre. 

Om undervisningen

Projekterne foregår i tæt samarbejde med virksomheder og organisationer. Du lærer at løse konkrete problemer og udvikle spændende digitale designløsninger til fremtidens forbrugere. Hver onsdag arbejder vi med projekter sammen med små og store virksomheder. Vi løser de mange udfordringer ved hjælp af fag, teori og kreative arbejdsmetoder. Arbejdsformen er eksperimenterende og projektorienteret. Vi dyrker nysgerrigheden og tror på, at vi lærer af vores fejl. Du skal synes, det er spændende at udforske, hvad digitale løsninger kan og skal, og hvordan de i fremtiden kan gøre verden bedre. Du skal ikke være it-specialist for at vælge linjen, for vi gør dig stærk i forståelsen af faget, i at udvikle løsninger og i at organisere projektarbejde sammen med andre. 

Mød os