UX Design

Kan it gøre verden bedre?

På UX Design er vi interesserede i brugeroplevelser, digitalt design og SoMe-strategier, der kan styrke virksomhedernes salg og indtjening i en dansk og international kontekst. Vi kobler it-faget med de andre økonomiske fag og styrker dermed din kompetence til at gøre en forskel for fremtidens virksomheder og forbrugere.

UX Design studieretningen er godkendt som en særlig faglig profil og er derfor undtaget afstandskriteriet, når du søger. Det gælder dog kun, hvis du vælger fagkombinationen It A, Afsætning A og International Økonomi A. Vælger du Virksomhedsøkonomi A som hovedfag, kan du ikke søge med forrang. Læs mere om profilansøgning og forrang til højre. 

Om undervisningen

Projekterne foregår i tæt samarbejde med virksomheder og organisationer. Du lærer at løse konkrete problemer og udvikle spændende digitale designløsninger til fremtidens forbrugere. Hver onsdag arbejder vi med projekter sammen med små og store virksomheder. Vi løser de mange udfordringer ved hjælp af fag, teori og kreative arbejdsmetoder. Arbejdsformen er eksperimenterende og projektorienteret. Vi dyrker nysgerrigheden og tror på, at vi lærer af vores fejl. Du skal synes, det er spændende at udforske, hvad digitale løsninger kan og skal, og hvordan de i fremtiden kan gøre verden bedre. Du skal ikke være it-specialist for at vælge linjen, for vi gør dig stærk i forståelsen af faget, i at udvikle løsninger og i at organisere projektarbejde sammen med andre. 

Mød os