UX-design

Kan IT gøre verden bedre?

Du behøver ikke være it-specialist for at gå på UX design-linjen. Men du skal have en stor interesse for, hvad IT kan og skal, og hvordan IT i fremtiden kan gøre verden bedre. På UX-design kobler du IT-faget med de andre økonomiske fag med et projektorienteret fokus, så du arbejder med reelle problemstillinger for både lande, virksomheder og forbrugere. Du bliver stærk i forståelsen af IT, udviklingen af løsninger og i at organisere projektarbejde sammen med andre. Projekterne forgår i tæt samarbejde med virksomheder og organisationer.

Samarbejde med Apple

Niels Brock har udvidet det tætte samarbejde med Apple til at udvikle en studieretning, der kombinerer økonomiske fag med IT. Apple kommer, sammen med andre virksomheder, med både udfordringer og kreative arbejdsmetoder. Vi udfordrer dig på at designe fremtidens brugeroplevelser, både med brug af Apples egne produkter og andre relevante teknologier. I samarbejde med Apple sammensætter vi en pakke af udstyr, der kan anvendes for at understøtte din udvikling som elev og dine IT-kundskaber.

Om undervisningen

Ved at arbejde tværfagligt og projektorienteret, ønsker vi at understøtte din evne til at løse konkrete digitale problemer og udvikle spændende designløsninger til fremtidens forbrugere. Vi giver mulighed for at tage forskellige valgfag, som styrker dine generelle kompetencer. Du kan bl.a. vælge psykologi og filosofi.

Mød os