Muligheder efter HHX

Med en HHX-studentereksamen fra Niels Brock er du godt rustet til fremtiden. Du har adgang til videregående uddannelser herhjemme og i udlandet. Mange Niels Brockere læser videre på universiteter som CBS, KU, DTU, London School of Economics og Oxford.

De studerer typisk økonomi, internationale forhold, markedsføring, salg, sprog, jura eller journalistik. Du kan også vælge at komme i et trainee-forløb i f.eks. revisionsbranchen, hvor du typisk kombinerer din uddannelse i virksomheden med en HD. 

En del af vores elever springer sideløbende ud som iværksættere; det netværk, de opbygger gennem gymnasietiden, giver en solid ballast. Med en HHX fra Niels Brock er mulighederne altså mange. 

Projektleder 2
DI_indgang_business_dreng_pige_taler.jpg
Studievalg Danmark hjælper dig videre

På alle Niels Brocks handelsgymnasier har vi konsulenter fra Studievalg Danmark som gerne vil hjælpe dig på vej. Studievalg tilbyder individuel vejledning, og tider kan bookes af alle årgange. Derudover har Studievalg kollektiv vejledning for alle årgange i løbet af året.

Hvis vores studievalgskonsulenter ikke er på skolen, når du har brug for vejledning, er du velkommen til at booke en træffetid eller sende en mail.

Studievalg vejleder om:

  • Videregående uddannelse
  • Optagelse
  • Tvivl og valg
  • Adgangskrav
  • Kvote 1 og 2
  • Supplering
  • Sabbat
  • Job og karriere
  • Efteruddannelse 

HUSK! Du kan også booke vejledning hos Studievalg Danmark, efter du er blevet student. Vi træffes derudover også på mail, telefon og Skype. 

Kontakt vejlederne for hvert HHX gymnasium

Studie- og karrierevejleder på Nørre Voldgade
Nicole Christensen Studie- og karrierevejleder på Nørre Voldgade

Jeg vejleder om uddannelser efter HHX, dvs. du kan kontakte mig, hvis du vil har brug for vejledning til, hvad der skal ske efterfølgende. 

Book et møde med mig: https://studievalg.dk/book

Studie - og karrierevejleder på Innovationsgymnasiet & Det Internationale Gymnasium
Jacques Novotny Kloster Studie - og karrierevejleder på Innovationsgymnasiet & Det Internationale Gymnasium

Jeg vejleder kun efter HHX, dvs. når du er ved at afslutte gymnasiet og har brug for vejledning til, hvad der skal ske efterfølgende. 

Telefon: 33 33 20 86 E-mail: jenk@studievalg.dk
Studie- og karrierevejleder JTP
Line Lohse Andersen Studie- og karrierevejleder JTP

Jeg vejleder kun efter HHX, dvs. når du er ved at afslutte gymnasiet og har brug for vejledning til, hvad der skal ske efterfølgende. 

Telefon: 33 33 20 70 E-mail: lian@studievalg.dk