Værd at vide om HHX

Selvom vores fire gymnasier har hver sin profil, er der også en del ting, vi er fælles om:

  • På alle fire gymnasier har du mulighed for at vælge de økonomiske fag på højniveau.
  • Og på alle fire gymnasier lægger vi vægt på elevernes sociale trivsel. Vi har aktive elevråd samt festudvalg, der arrangerer fredagscafeer og fester. Ligesom vi vægter den sociale trivsel højt, vægter vi også det faglige niveau højt. Det betyder blandt andet, at vi stiller krav til vores elever, at vi udbyder spændende masterclass-forløb og at vi deltager i nationale og internationale konkurrencer mv.
Herunder har vi samlet det der er værd at vide om en handelsgymnasieuddannelse fra Niels Brock. 
HHX NVG elever udenfor
Adgangskrav og optagelse

Niels Brocks gymnasier har landets højeste gennemsnit for HHX, men adgangskravene er de samme som for andre handelsskoler. Du skal søge optagelse på et af Niels Brocks fire handelsgymnasier inden 1. marts via optagelse.dk, som er den officielle ansøgningsside for alle ungdomsuddannelser. Hvis du allerede læser på en ungdomsuddannelse og vil skifte midt i forløbet skal du tilmelde dig ventelisten herunder. 

LÆS MERE
Masterclass samarbejde på HHX
Masterclasses

For de ekstra ihærdige elever udbyder vi en række masterclass forløb inden for forskellige emner og fagretninger på HHX. Udvikling og gennemførsel af disse forløb foregår ofte i samarbejde med større danske virksomheder og uddannelsesinstitutioner. 

LÆS MERE
Niels Brock HHX Brochure 2022 - thumbnail
HHX brochure

Her kan du downloade vores HHX brochure, hvor du kan læse mere om gymnasier og studieretninger.

LÆS MERE