Studiemiljø

Fagligheden kommer i første række på Niels Brock. Men der bliver også masser af lejligheder til at feste og hygge med dine nye gymnasiekammerater på HHX.

 

 

Nbudvælgelse 314685A1160
Nielsbrock Translokation 2021
Traditioner og fester

Et godt studiemiljø er vigtig for din læring. Derfor har vi fokus på et godt studie- og læringsmiljø. For vi ved, at du lærer bedre, hvis du er glad for at gå i skole.

STUDIETUR

En af Niels Brocks værdier er at være internationalt orienterede. Det er derfor vigtigt, at vores elever kommer på lærerige og sjove studieture. Her var eleverne i Berlin. 

 

HHX gymnasieklasse i Berlin
HHX elever samlet på studieturen i Berlin
Studietur Til Berlin 22

GALLAFEST

Lange kjoler, smoking, opdækkede borde og champagnepropper, der springer. Én gang om året får du lov til at slippe din indre prinsesse eller gentleman løs, når der er full-blown galla på programmet.

Bådtur Inden Gallafest
DJ Til Gallafest
HHX Elever Til Gallamiddagen
HHX Pige Til Gallamiddag
HHX Elever Sammen Til Gallamiddagen
HHX Piger Danser Til Gallamiddagen
HHX Elever Til Gallafest Sammen Udenfor
HHX Elever Til Gallamiddagen

STRÅHATTEDAGEN

Endnu en stolt Niels Brock-tradition. I maj samles alle afsluttende elever på EUX og HHX gymnasierne til morgenmad med deres klasser. Herefter ifører de sig stråhatte og går i fælles optog gennem byen til gymnasierne, hvor det bliver afsløret, hvilke fag der er udtrukket til eksamen.

Nielsbrock 017
Nielsbrock 026
Elever kaster stråhattene foran Nørre Voldgade
Nielsbrock 047
Nielsbrock 048
Nielsbrock 082
Nielsbrock 110
Nielsbrock 107

DIMISSION

Når din eksamen er overstået, og du har fået din studenterhue solidt plantet på hovedet, fejrer vi det med pomp og pragt. Herefter er der studenterkørsel med visit hos elevernes stolte familier.

Niels Brock Translokation Dreng Med Hue
Translokation 2019
Niels Brock Translokation Piger Med Hue
Nielsbrock Translokation 2021

OG MEGET MERE

Virksomhedsbesøg, halloween-fester, juleafslutninger, fredagscaféer og idrætsdage er andre eksempler på aktiviteter, du kan glæde dig til at opleve på Niels Brock. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt.