Studiemiljø

Fagligheden kommer i første række på Niels Brock. Men der bliver også masser af lejligheder til at feste og hygge med dine nye gymnasiekammerater.

 

 

NIELSBROCK_08_11_18_8028.jpg
studiemiljø.png
Traditioner og fester

Et godt studiemiljø er vigtig for din læring. Derfor har vi fokus på et godt studie- og læringsmiljø. For vi ved, at du lærer bedre, hvis du er glad for at gå i skole.

GALLAFEST

Lange kjoler, smoking, opdækkede borde og champagnepropper, der springer. Én gang om året får du lov til at slippe din indre prinsesse eller gentleman løs, når der er full-blown galla på programmet.

niels brock galla.png

SIDSTE SKOLEDAG

Endnu en stolt Niels Brock-tradition. I maj samles alle 3.g’erne på hvert gymnasie til fælles morgenmad. Herefter ifører de sig stråhatte og går i fælles optog gennem byen til gymnasierne, hvor det bliver afsløret, hvilke fag der er udtrukket til eksamen.

studenterhuer.png

DIMISSION

Når din eksamen er overstået, og du har fået din studenterhue solidt plantet på hovedet, fejrer vi det med pomp og pragt. Herefter er der studenterkørsel med visit hos elevernes stolte familier.

studenter børsen.png

OG MEGET MERE

Virksomhedsbesøg, halloween-fester, juleafslutninger, fredagscaféer og idrætsdage er andre eksempler på aktiviteter, du kan glæde dig til at opleve på Niels Brock. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt.

motionsdag.png
julestemning.png
Innovation cup.png
Eksamen.png
konkurrence.png