Gymnasier i København med HHX-uddannelser

Drømmer du om et studiemiljø med fagligt fællesskab og godt kammeratskab? Og er du på udkig efter en handelsskole centralt i København, hvor du kan tage en HHX? Niels Brock har fire gymnasier i København, som alle tilbyder en HHX-uddannelse.

På Niels Brock vægter vi innovation og dedikation højt, og vi stræber konstant efter at uddanne vores elever til at blive endnu dygtigere.

Hvorfor vælge en HHX i København

Et gymnasium med en HHX er en alsidig uddannelse, der åbner mange døre og giver dig en stærk ballast inden for erhvervslivet, handel og økonomi. Derudover giver en HHX-uddannelse dig:

  • Stærk forretningsforståelse: HHX-uddannelsen er stærkt forretningsorienteret og giver dig en solid forståelse for økonomi, marketing, ledelse og erhvervslivet. Værdifuld viden - uanset hvilken karrierevej, du drømmer om.

  • Praktisk erfaring: Vores HHX-uddannelser har et tæt samarbejde med virksomheder, så du kan komme ud og bruge din viden i virkeligheden.

  • Gode muligheder efter eksamen: Mange virksomheder søger kandidater med en HHX-baggrund, da de har en solid forretningsforståelse og praktisk erfaring fra erhvervslivet.

Hvad kan jeg blive som færdig HHX-student? 

HHX er en gymnasial studentereksamen, som åbner døre til mange videregående uddannelser. Du kan fx tage en bachelor indenfor økonomi, handel, markedsføring eller finans. Med en HHX kan du søge ind på CBS, Københavns Universitet og landets øvrige universiteter.

Vores gymnasier i København

Vores fire gymnasier med HHX-uddannelser er placeret centralt i København og på Frederiksberg. Drømmer du om at få studenterhuen fra en HHX-uddannelse i København, så læs mere om de fire gymnasier herunder.

Portrætbillede af HHX NVG elever med blå baggrund

Fokus på læring

På Niels Brock vil vi gerne skabe et studiemiljø med fokus på trivsel, dannelse og læring. Derfor har undervisningen siden august 2023 været mobilfri – og vi har slukket for de hjemmesider, der primært hører fritiden til. På den måde skaber vi ro og gode rammer omkring det, der er vigtigst: Nemlig undervisningen og det sociale samvær.

Herunder kan du læse om vores fire gymnasier, vores udbud af linjer og om de traditioner og sociale aktiviteter, du bliver en del af uanset, hvilket Niels Brock gymnasium, du vælger. Vi ligger centralt på Frederiksberg og i København.