Gymnasier i København med HHX studieretninger

Nbudvælgelse 435685A2089
Besøgsdage

Går du i 9. eller 10. klasse, kan du besøge os på et af vores handelsgymnasier og følge en almindelig undervisning. En besøgsdag er en rigtig god mulighed for at finde ud af om et handelsgymnasium eller en EUX uddannelse på Niels Brock er noget for dig. 

Leder du efter en handelsskole i København, der tilbyder HHX studieretninger? Niels Brock består af fire gymnasier som tilbyder HHX linjer. På Niels Brock er vores formål og mission dybt forankret i vores identitet. Vi vægter innovation og dedikation højt og stræber konstant efter at uddanne vores elever, studerende og kursister til at blive endnu dygtigere.

Hvorfor vælge en HHX i København

Et gymnasium med HHX linjer er en alsidig uddannelse, der åbner mange døre og giver dig en stærk baggrund inden for erhvervslivet, handel og økonomi. Derudover giver en HHX uddannelse dig:

  • Stærk forretningsorientering: Uddannelser med HHX linjer er stærkt forretningsorienteret og giver dig en solid forståelse for økonomi, marketing, ledelse og erhvervslivet. Dette er værdifuld viden, uanset hvilken karrierevej du forfølger.

  • Praktisk erfaring: Vores HHX-uddannelser samarbejder tæt med virksomheder hvor du får mulighed for at anvende din viden i praksis gennem projekter.

  • Gode muligheder efter endt uddannelse: Mange virksomheder søger kandidater med en HHX-baggrund, da de har en solid forretningsforståelse og praktisk erfaring fra erhvervslivet.

 

Hvad kan jeg som færdig HHX studerende? 

HHX er en gymnasial uddannelsesvej, der åbner døren til videregående uddannelser såsom en bachelorgrad inden for økonomi, handel, markedsføring, finans, ledelse og andre relaterede områder. Dette giver dig mulighed for at forfølge studier på fx CBS eller Københavns Universitet.

Vores gymnasier i København

Vores fire gymnasier med HHX studieretninger er placeret centralt på Frederiksberg og i København. Overvejer du en HHX i København kan du læse mere om vores fire gymnasier nedenfor. 

Portrætbillede af HHX NVG elever med blå baggrund

Fokus på læring

Niels Brock indleder den 1. august 2013 et projekt, der har til formål at fremme læring, trivsel og dannelse. Al undervisning bliver fra skoleåret august 2023 mobilfri - ligesom der vil blive slukket for de sider på nettet, der primært hører fritiden til. Vi vil skabe ro og rammer omkring det, der er vigtigt: Den faglige undervisning og samværet på skolen.

Herunder kan du læse om vores fire gymnasier, vores udbud af linjer og om de traditioner og sociale aktiviteter, du bliver en del af uanset, hvilket Niels Brock gymnasium, du vælger. Vi ligger centralt på Frederiksberg og i København.