Certifikat i Business Administration

Certificate in Business Administration er en toplederuddannelse som indeholder flere af de samme slags fag fra en MBA, men uddannelsen tager kun 6 måneder på deltid.

Også kendt som en mini MBA

Med en CBA uddannelse – også kendt som en Certificate in Business Administration – er du certificeret som en kvalificeret leder. CBA uddannelsen er også kendt som en mini-MBA, da den tager fat i nogle af det samme fagligt, som man lærer på MBA’en – bare på meget kortere tid.

Om Certificate in Business Administration

CBA uddannelsen tilbyder nye perspektiver på den fremtidige rolle en leder må træde ind i, og som tillader dig, at finde frem til en lederpotentiale. Du vil drage fordel af en individuel ledelsesudviklingsproces, som vil gøre dig til en stærkere holdleder og i stand til at lede med vision og formål. Og du vil nå et nyt selvtillid, der giver dig mulighed for at se og gribe nye forretningsmuligheder. CBA-programmet tilbyder de værktøjer og viden, du har brug for til at øge dine karrieremuligheder og give dig mulighed for at tage ansvaret for din egen fremtid. CBA er et uafhængigt lederskabsprogram, men er også det første modul på cand.merc. CBA vil derfor kvalificere dig til at gå videre til den anden af tre MBA moduler.

Praktiske oplysninger

Med CBA uddannelsen får du en generel uddannelse, med fokus på hvordan du driver en virksomhed, herunder fx marketing, strategi, økonomistyring og generel lederskab.

På CBA uddannelsen opnår du skarpere færdigheder inden for planlægning, forudsigelser, beslutningstagning og gennemførelse gennem casestudier og praktiske øvelser. Du får også et perspektiv på moderne ledelsesteori og praksis.

MED EN CBA UDDANNELSE OPNÅR DU FÆRDIGHEDER SOM FØLGENDE:

  • Evner til at administrere en organisation med succes
  • Sammenligne markedsplaner
  • Anbefale markedsføringstiltag for at tilfredsstille kundens behov
  • Diagnosticere forretnings- og ledelsesproblemer
  • Formulere strategier til løsning af problemer og opnåelse af mål
  • Fortolke regnskaber
  • Tolke nøgletal

Du får indsigt i, hvordan du øger produktiviteten, håndterer strategien og udvikler og implementerer effektive forretningsplaner. Uanset om du ønsker at avancere i din nuværende organisation, gå ind i en anden rolle eller starte din egen virksomhed, får du den uddannelse, der er nødvendig for at nå dine mål.

CBA uddannelsen er et kortere forløb, hvorfor det måske også er værd at tro, at uddannelsen henvender sig til de knap så boglige, og mere praktisk-tekniske. Men det er ikke nødvendigvis rigtigt.

CBA uddannelsen henvender sig til folk med erhvervserfaring, der enten har lederambitioner, eller som lige er blevet ledere men savner ledelsesværktøjer. Der er en overvægt af civilingeniører der tager uddannelsen – men det er absolut ikke kun denne gruppe, der kan bruge den.

Uddannelsen henvender sig til kommende ledere, der søger en uddannelsen som er hurtigere end MBAen, hvis man fx hurtigt skal kunne bestride en lederpost, og derfor ikke har tid til at tage hele MBAen til en start.

Kontakt

Direktør for Videreuddannelse
Charlotte Forsberg Direktør for Videreuddannelse

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Du kan også booke en tid til en samtale her.

Telefon: 23 21 45 54 E-mail: cfo@brock.dk