Lederakademiet

- er du klar til at blive en bedre leder i 2021?

På lederakademiet tilbyder vi populære praksisnære kurser inden for ledelse. Akademiets lederkurser er 100% online og giver dig dermed fuld fleksibilitet i en travl hverdag. Der er en-til-en undervisning, samtidig med at du også studerer i teams og får udbytte af sparringen og feedback fra de andre.

På akademiet kan du vælge mellem 6 kurser af hver 10 ugers varighed, som du enten kan tage samlet eller enkeltvis. Her på siden kan du læse meget mere om vores lederkurser i bl.a. strategisk ledelse, distanceledelse og ledelseskommunikation. Læs mere om Lederakademiet herunder.

 

 

 

 

 

 

Personlig sparring
På kurserne modtager du både feedback fra dine medkursister og har individuelle samtaler med din underviser - det sikrer, at du maksimerer dit udbytte af forløbet.
Skræddersyet til dine behov
Kurserne er skræddersyet til dig og dine personlige behov. Vi har tilpasset undervisningen og de problemstillinger vi arbejder med, så de matcher dine forventninger og ambitioner.
Garanti for undervisning i høj kvalitet
Din underviser Kirsten Wissing har mere end 25 års erfaring som leder og rådgiver - en perfekt sparringspartner på alle seks kurser.
100 % online - maksimal fleksibilitet
Tag kurserne hvor du vil, når du vil. Al undervisning og materiale er tilgængeligt online og din underviser kan kontaktes - også i aftentimerne.

De seks online lederkurser

Hvad siger vores kursister?

Claus Skipper er salgschef med ansvar for medarbejdere i fire lande. I videoen fortæller han, hvorfor han er startet på Lederakademiet og hvad, han har fået ud af det.

Praktiske oplysninger

Det er muligt for virksomheder at have rene virksomhedshold, hvor virksomhederne kan vælge et af de udbudte kurser eller få skræddersyet kursusforløb til deres behov.
Lederuddannelsen på lederakademiet er for dig, der har interesse i ledelse. Du er leder i en organisation og ønsker at udvikle dig og få konkrete ledelsesværktøjer eller du ønsker at blive leder og få værktøjerne til det.

Det er vigtigt, du har kendskab til erhvervslivet – privat som offentligt – og derfor har vi et krav om, at du har minimum 2 års erhvervserfaring for at få adgang til kurserne. Vi kræver ingen formel uddannelse.

Alle kurserne har en varighed på 10 uger og afsluttes med en mundtlig eksamen. Niveauet svarer til avanceret akademiniveau.

Kurserne er 100% online og vi arbejder ud fra en fælles læringsplatform, hvor du tilgår alt læringsmaterialet via din PC eller din Smartphone. For at tilgodese forskellige måder at lære på, har vi forskellige materialer. Vi har lærebogen, videogennemgang af alle kapitler og emner, diverse video fra fagpersoner inden for de enkelte kurser, PDF, læringselementer samt test-dig-selv quiz. Derudover har vi hver uge online møder med gennemgang af teori og faglige debatter. Du arbejder både individuelt og i grupper. Hver uge er der afleveringer som skifter mellem skriftlige afleveringer og fremlæggelser.

Du har tæt kontakt med din underviser, og der er mulighed for hjælp alle ugens dage.

Vores læringsrum er fortrolige, og det er vigtigt, vi sørger for at bevare trygheden i rummet for at få det optimale ud af kurserne. Vi fordeler kursisterne på hold, så der ikke er deltagere fra konkurrerende virksomheder.

Kontakt

Partnerskabschef
Betina Sehje Partnerskabschef

Telefon: 2565 9434 E-mail: bks@brock.dk