MBA, DBA og CB

Med en MBA fra Niels Brock udvikler du en solid forretningsforståelse i samspil med gode lederevner. MBA-uddannelsen (Master of Business Administration) er anvendelsesorienteret og fokuserer på ledelse og forretningsudvikling til ambitiøse og karriereorienterede professionelle, som vil forbedre virksomhedens eller organisationens strategi, performance og konkurrenceevne gennem indsigt, analyse og brug af moderne teorier og metoder. MBA-uddannelsen giver et stort løft af både din faglige og personlige udvikling.

 

Global Marketing Management

DBA

Strategy & Innovation

CB

Operations & Supply Chain Management
Cross Cultural Management & Ethics
Managing & Developing People
Financial & Economic Analysis
MBA project
NielsBrock_7820.jpg
Alternative adgange til en MBA-uddannelse

Der er meget læring og udvikling i at deltage i en MBA-uddannelse. Og det er en unik mulighed for at samarbejde intensivt med og lære af andre ambitiøse deltagere. Men arbejdsbelastningen er stor og intensiteten høj, så det er en stor beslutning, at gå i gang med en MBA. Også i et økonomisk perspektiv. Men mindre kan også gøre det, og måske blot være en anden vej til at opnå det store mål. Hos Niels Brock giver vi dig derfor også mulighed for at tage uddannelsen i dit eget tempo. Du kan vælge at tage et Diploma in Business Administration, som består af de 6 MBA fagmoduler men uden det afsluttende MBA projekt og inden for en fleksibel tidsramme på to år. Det er også muligt at tage en Certificate of Business Administration (CBA) med fokus på Managing & Developing People, Strategy & Innovation og Financial & Economical Analysis over 8 måneder. Eller du kan vælge at tage et MBA fagmodul af gangen. 

Uanset om du beslutter, at din MBA studiekarriere skal indledes med fagmoduler, en CB eller en DBA, har du mulighed for at supplere dine valg, så du til sidst opnår en hel MBA-uddannelse. Den samlede uddannelsestid må blot ikke overskride 4 år.

På Niels Brock Executive tilbyder vi dig efteruddannelse på højeste niveau. Vi tilrettelægger uddannelsen i Business Administration så du får en executive masteruddannelse med et menneskeligt og internationalt perspektiv. Derfor har vi fag som Managing & Developing People, Cross Cultural Management & Global Marketing Management, der dygtiggør dig i de centrale forretningsdiscipliner og giver mulighed for personlig udvikling. På Niels Brock Executive kan du tage uddannelsen i dit eget tempo. Du kan vælge at tage uddannelsen i en fleksibel tidsramme eller over to år. Det er også muligt at tage en Executive Certificate of Business Administration (CBA) med fokus på Business Administration eller Diploma of Business Administration (DBA) over 9 måneder.

Kontakt

Direktør for Videreuddannelse
Charlotte Forsberg Direktør for Videreuddannelse

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Du kan også booke en tid til en samtale her.

Telefon: 23 21 45 54 E-mail: cfo@brock.dk