Skræddersyede lederkurser

Måden, hvorpå vi arbejder, leder og driver forretning, er under forandring. Digitaliseringen skaber nye arbejdsformer, det globale fokus på verdensmålene kalder på nye bæredygtige initiativer og virksomheders evne til at tilpasse sig omverdenen vil få endnu større betydning for konkurrencekraften i fremtiden. Fordi fremtiden er uforudsigelig, kalder den også på nye ledelsesformer til at navigere den enkelte virksomhed sikkert ind i forandringerne. Medarbejdere og ledere har behov for flere konkrete værktøjer til at imødekomme de krav og udfordringer, der venter i fremtiden. På Niels Brocks skræddersyede lederkurser sikrer vi relevans i forhold til virksomhedens behov og aktuelle situation ved at tilpasse forløbene til den enkelte virksomhed. De individuelle forløb med leder- og medarbejderudvikling er praksisnære og har den enkelte deltager i fokus. Formålet er at uddanne virksomheder til at skabe retning og vækst i en fremtid, der kalder på et nyt og bæredygtigt fundament.

Nielsbrock 051121 0123
Fleksible og individuelle forløb

Niels Brock tilbyder uddannelsesforløb og kurser af forskellig længde, som kan tages samlet eller enkeltvis. Vi tilrettelægger lederkurser sammen med virksomheden, så der er høj værdi, relevans og fuld fleksibilitet for den enkelte. Undervisningen kan tilrettelægges enten online, offline eller en kombination – alt efter hvad der passer bedst for den enkelte kursist og virksomhed. Læs mere om vores lederkurser i bl.a. strategisk ledelse, distanceledelse og ledelseskommunikation nedenfor - eller kontakt os for at høre mere om skræddersyede forløb.

 

Kursusstart når det passer jer
Vi opstarter kurset efter virksomhedens behov
Kurser tilpasset jeres behov
Vi skræddersyr kurserne efter behov, udfordringer og ledelsesmæssige ambitioner

Lad os skræddersy et lederkursus for din virksomhed

Et skræddersyet lederkursus i samarbejde med Niels Brock Institut for Vækstledelse kan se meget forskelligt ud alt efter branche, virksomhedstype og den enkelte virksomheds aktuelle og fremtidige behov. Undervisningen tager udgangspunkt i vores Master Classes inden for Management og Ledelse med vores dygtige og erfarne undervisere i spidsen. Vi målretter undervisningen, så den er praksisnær og så deltagerne kan omsætte teorien direkte til eget arbejdsliv. Download vores brochure her og se eksempler på samarbejde med Niels Brock.

Lederkurser hos Institut for vækstledelse

Hvad siger vores samarbejdspartnere

Claus Skipper er salgschef med ansvar for medarbejdere i fire lande. I videoen fortæller han, hvorfor han er startet på Lederakademiet og hvad han har fået ud af det.

Praktiske oplysninger

Det er muligt for virksomheder at have rene virksomhedshold, hvor virksomhederne kan vælge et af de udbudte kurser eller få skræddersyet kursusforløb som passer til jeres behov. 

Gruppepriser

Når man som virksomhed sender over fem medarbejdere på et lederkursus, så er der mulighed for at lave en virksomhedsaftale med Niels Brock og et skræddersyet forløb, som passer 100% til jeres behov.

Økonomi

Afbetalings ordning over 10 uger af pålydende beløb.

1 forløb 11.200kr

Pr. måned 1.120kr

 

4 forløb   9.200kr

Pr. måned   920kr

Hold rabat 690kr

6 forløb   8.200kr

Pr. måned   820kr

Hold rabat 615kr

 

Lederuddannelse er fuldstændig skattefri for virksomheder.

1 forløb 1 person

4 forløb efter eget valg

6 forløb 

11.200

9.200

8.200

 

Firma hold rabat 25%

Firma hold rabat 25%

 

6.900

6.150

 

Lederkurserne er for medarbejdere, der har interesse i ledelse. De er ledere i din organisation og ønsker at udvikle sig og få konkrete ledelsesværktøjer eller du ønsker at de skal få værktøjerne til det.

Det er vigtigt, I har kendskab til erhvervslivet – privat som offentligt – og derfor har vi et krav om minimum 2 års erhvervserfaring for at få adgang til kurserne. Vi kræver ingen formel uddannelse.

Alle kurserne har en varighed på 10 uger og afsluttes med en mundtlig eksamen. Niveauet svarer til avanceret akademiniveau.

Kurserne er 100% online og vi arbejder ud fra en fælles læringsplatform, hvor I tilgår alt læringsmaterialet via PC eller Smartphone. For at tilgodese forskellige måder at lære på, har vi forskellige materialer. Vi har lærebogen, videogennemgang af alle kapitler og emner, diverse video fra fagpersoner inden for de enkelte kurser, PDF, læringselementer samt test-dig-selv quiz. Derudover har vi hver uge online møder med gennemgang af teori og faglige debatter. I arbejder både individuelt og i grupper. Hver uge er der afleveringer som skifter mellem skriftlige afleveringer og fremlæggelser.

I har tæt kontakt med underviseren, og der er mulighed for hjælp alle ugens dage.

Vores læringsrum er fortrolige, og det er vigtigt, vi sørger for at bevare trygheden i rummet for at få det optimale ud af kurserne. Vi fordeler kursisterne på hold, så der ikke er deltagere fra konkurrerende virksomheder.

Kontakt

Partnerskabschef
Betina Sehje Partnerskabschef

Telefon: 2565 9434 E-mail: bks@brock.dk