Kurser

AMU-kurser afholdes som fjernundervisning

Alle AMU-kurser på Niels Brock afvikles som fjernundervisning – foreløbigt frem til den 7. februar på grund af corona-krisen, så du har stadig gode muligheder for at blive opkvalificeret. Det er muligt at deltage på AMU-kurser med VEU (voksen- og efteruddannelses-godtgørelse) p.t. kr. 892/kursusdag/fuldtidsansat, eller som jobrettet uddannelse. 

Hos Niels Brock har vi et stort udbud af erhvervsrettede kurser og videreuddannelser. Vi mener nemlig, at løbende udvikling og opkvalificering er vigtigt – både for ansatte og arbejdsgivere. Alle vores kurser er tilrettelagt, så du sideløbende kan passe dit arbejde. Vælg bl.a. mellem vores lederkurser, projektlederuddannelser og økonomikurser, som alle er populære.

 

Vi har et stort udbud af erhvervsrettede kurser og videreuddannelse

Kurserne bliver udbudt på forskellige niveauer og varigheden af dem spænder fra ½ til 30 dage – der er altså både aftenkurser, heldagskurser og kurser, der strækker sig over længere tid. De fleste af vores kurser bliver holdt på H. C. Andersens Boulevard midt i København.

Vores kurser er populære og udbuddet er alsidigt. Her er både gratis kurser for ledige, selvbetalte kurser og arbejdsgiverbetalte kurser for dig, som gerne vil give dine medarbejdere mulighed for opkvalificere og videreudvikle sig.  Herunder kan du læse mere om de mange forskellige kurser, du kan tage på Niels Brock.

Find en kursustype der passer til dig