Kurser på Niels Brock

Hos Niels Brock har vi et stort udbud af erhvervsrettede kurser og videreuddannelser. Vi mener nemlig, at løbende udvikling og opkvalificering er vigtigt – både for ansatte og arbejdsgivere. Alle vores kurser er tilrettelagt, så du sideløbende kan passe dit arbejde. Vælg bl.a. mellem vores lederkurser, projektlederuddannelser og økonomikurser, som alle er populære.

 

Vi har et stort udbud af erhvervsrettede kurser og videreuddannelse

Kurserne bliver udbudt på forskellige niveauer og varigheden af dem spænder fra ½ til 30 dage – der er altså både aftenkurser, heldagskurser og kurser, der strækker sig over længere tid. De fleste af vores kurser bliver holdt på H. C. Andersens Boulevard midt i København.

Vores kurser er populære og udbuddet er alsidigt. Her er både kompetencegivende efteruddannelse, kurser for ledige, selvbetalte kurser og arbejdsgiverbetalte kurser for dig, som gerne vil give dine medarbejdere mulighed for opkvalificere og videreudvikle sig.  

Niels_Brock_Lederakademiet_1629-kopi.jpg

Gå til kursusoversigt

Her finder du de mange forskellige kurser, du kan tage på Niels Brock.

Mød vores undervisere

Find en kursustype der passer til dig

Niels_Brock_Lederakademiet_0904-kopi.jpg

NYHED - Fremtidssikrede kurser indenfor e-handel

Flere og flere forretninger har fået øjnene op for potentialet ved e-handel. Forretningerne efterlyser derfor medarbejdere, der har de rette kompetencer til at drive og udvikle deres e-handel. I samarbejde med Sanne Stenroos udbyder vi 8 onlinekurser indenfor e-handel til dig, som til dagligt varetager din virksomheds webshop, facebook, online produktkatalog eller lignende.

Kursussekretær for Kursusafdelingen
Anette Rohde Kursussekretær for Kursusafdelingen

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til undervisningen, betalingsform eller har svært ved at tilmelde dig. 

Telefon: 33 41 96 61 E-mail: apn@brock.dk

Kontakt