AMU-kurser

AMU står for arbejdsmarkedsuddannelse, og et AMU-kursus er en erhvervsrettet uddannelse eller efteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere i både private og offentlige virksomheder. Efteruddannelse på AMU-kursus er offentligt støttet og foregår på H. C. Andersens Boulevard centralt i København.

Et AMU-kursus på Niels Brock er for dig, der har eller søger at opkvalificere dig inden for følgende emner. 

Niels_Brock_Lederakademiet_0904-kopi.jpg
NYHED - 8 nye AMU kurser om e-handel

Flere og flere forretninger har fået øjnene op for potentialet ved e-handel. Forretningerne efterlyser derfor medarbejdere, der har de rette kompetencer til at drive og udvikle deres e-handel. I samarbejde med Sanne Stenroos udbyder vi 8 onlinekurser indenfor e-handel til dig, som til dagligt varetager din virksomheds webshop, facebook, online produktkatalog eller lignende.

Du kan også vælge mellem følgende kategorier

Er jeg en del af AMU-målgruppen hvis:

Hvis du har en praktisk uddannelse indenfor et bestemt erhverv, fx. frisør, ekspedient, smed eller tømrer, er du i AMU-målgruppen. 

Hvis du er ledig, og kan få kurset gennem din a-kasse, så er kurset gratis for dig. Vi anbefaler, at du taler med din a-kasse inden tilmelding. 

Hvis du har en videregående uddannelse er du som udgangspunkt ikke i AMU-målgruppen. Der er dog en undtagelse for dig, der har en videregående uddannelse, som du ikke har brugt de sidste 5 år.

FAQ

Du finder alle Niels Brocks AMU forløb her. Når du har fundet det AMU forløb du gerne vil på, klikker du på tilmeld knappen på siden og bliver sendt videre til efteruddannelse.dk. Tilmelding skal ske via efteruddannelse.dk og det kræver en digital signatur for at tilmelde sig på efteruddannelse.dk

Du tilmelder dig det AMU forløb du vil på med din NEM-ID og oplyser at du er i job samt dit firmas cvr. Dernæst vælger du at du selv skal betale.

Dit firma tilmelder dig med digital signatur på kurset på efteruddannelse.dk – som regel er det din personaleafdeling, der kan tilmelde dig.

Du betragtes som værende i arbejde i fritstillingsperioden og du skal tilmelde dig via efteruddannelse.dk med din NEM-ID.

Det kræver en digital signatur for dit firma for at kunne foretage tilmelding samt ansøgning om VEU godtgørelse på efteruddannelse.dk. 

Er der tvivl om firmaet har en digital signatur med rettigheder til efteruddannelse.dk, kan dette tjekkes på www.virk.dk under Medarbejdersignatur/Få og tildel rettigheder.

Dit firma kan søge VEU godtgørelse på efteruddannelse.dk. Dette sker i forbindelse med tilmeldingen. Der kan søges VEU for kursister på AMU kurser med en uddannelse til og med faglært.

Du kan søge befordringsgodtgørelse efter samme regler som for SKAT. Befordringsgodtgørelse søges i forbindelse med tilmeldingen på efteruddannelse.dk med din NEM-ID.

Har du en uddannelse til og med faglært vil du være under AMU bekendtgørelsen – dvs. at du skal betale den lave pris samt, at der kan søges VEU godtgørelse.

Har du en videregående uddannelse vil prisen for AMU kurser være den fulde pris – se om uddannelsen er videregående på ”Tilhører du AMU-målgruppen?” på selve siden. 

Kontakt

Kursussekretær for Kursusafdelingen
Anette Rohde Kursussekretær for Kursusafdelingen

Telefon: 33 41 96 61 E-mail: apn@brock.dk
Kursussekretær
Kristina Christiansen Kursussekretær

Telefon: 33 41 91 13 E-mail: kec@brock.dk